Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Notkiller - oskarżony przez Desperant

Marcelek2010PL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Nokiller
    Data i godzina zdarzenia: 05.03.2021r. godz ok 14.00
    Pełen opis sytuacji: Chciałem zrobić sobie pościg motorem, zatrzymał on mnie dwa razy pierwszego na filmie nie widać. Oskarżony nie chciał żadnego RP ( w filmie 3.48 zaczęła się akcja 2 ) odgrywać nawet zrobić pościg za mną jak się go zapytałem dlaczego odpowiedział ze wpisał mi wpis (śmieszny wpis bez niczego 5.26 w filmie).  
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

Edytowane przez Desperant

• Administrator

Uszanowanie z tej strony PO I Nokiller.
Na początku odpowiedzi na skargę chciałbym powiedzieć, że podczas pierwszego zatrzymania wykonałem następujące rzeczy:
[2021-03-05 13:48:46] [Output] :  NakazaĹ‚eĹ› zatrzymać siÄ™ graczowi Desperant notujÄ…c u niego prÄ™dkość 131 km/h.
[2021-03-05 13:49:24] [Output] : *MEGAFON* (Nokiller): Zgas silnik zaciagnij reczny i nie wychodz z pojazdu
Następnie gracz mi uciekł i napisał:
[2021-03-05 13:51:47] [Output] : Desperant [441]: gonisz mnie czy mam sobie jechac
Podczas drugiego zatrzymania umieszczonego powyżej w filmie chciałem znowu zatrzymać kierowcę za przekroczenie prędkości w terenie poza zabudowanym, lecz kierowca odjechał.
Jako iż, że dwa razy uciekł, a ja nie mam uprawnień pościgowych postanowiłem dać graczowi wpis o treści: Ucieczka przed SAPD.
Po poinformowaniu gracza o wpisie gracz postanowił napisać na mnie skargę.
Jeszcze chcę również ująć, że gracz ciągle śledził mnie od poinformowania o wpisie do momentu, gdy wjechałem na autostradę widać to na zamieszczonym nagraniu.

23 minuty temu, Nokiller napisał:

Uszanowanie z tej strony PO I Nokiller.
Na początku odpowiedzi na skargę chciałbym powiedzieć, że podczas pierwszego zatrzymania wykonałem następujące rzeczy:
[2021-03-05 13:48:46] [Output] :  NakazaĹ‚eĹ› zatrzymać siÄ™ graczowi Desperant notujÄ…c u niego prÄ™dkość 131 km/h.
[2021-03-05 13:49:24] [Output] : *MEGAFON* (Nokiller): Zgas silnik zaciagnij reczny i nie wychodz z pojazdu
Następnie gracz mi uciekł i napisał:
[2021-03-05 13:51:47] [Output] : Desperant [441]: gonisz mnie czy mam sobie jechac
Podczas drugiego zatrzymania umieszczonego powyżej w filmie chciałem znowu zatrzymać kierowcę za przekroczenie prędkości w terenie poza zabudowanym, lecz kierowca odjechał.
Jako iż, że dwa razy uciekł, a ja nie mam uprawnień pościgowych postanowiłem dać graczowi wpis o treści: Ucieczka przed SAPD.
Po poinformowaniu gracza o wpisie gracz postanowił napisać na mnie skargę.
Jeszcze chcę również ująć, że gracz ciągle śledził mnie od poinformowania o wpisie do momentu, gdy wjechałem na autostradę widać to na zamieszczonym nagraniu.

Dobra ale nie wyszedłeś z pojazdu nie wiem np. po prawo jazdy a ni nic widziałeś i na filmie widać mój upadek przejechałeś sobie bez żadnej akcji gdzie mogłeś mnie zatrzymać. Wytłumacz za co wpis pościgu nie było mandatu nie dałeś o prawo jazdy nie poprosiłeś. Chciałem po prostu zrobić sobie pościg motorem co jedzie ok 180km/h a nie np. Bulletem co leci ok 260km/h żadnego RP z twojej strony. Myślę iż napisałem wszystko pozostawiam sprawę osobą z większym doświadczeniem. 

Z poważaniem Desperant    

błędy oraz dopisanie

• Administrator

Gdy było pierwsze zatrzymanie napisałem, żebyś zrobił następujące polecenia: 
Wysłałem je Tobie i zamiast poczekać chwilę abym podał Ci powód zatrzymania, odjechałeś ode mnie i od radiowozu, więc postanowiłem wsiąść z powrotem do radiowozu. Natomiast przy drugim zatrzymaniu miałem zamiar Ci wysłać polecenie abyś zgasił silnik, zaciągnął ręczny i nie wychodził z pojazdu, ale że długo to pisałem to ty znów postanowiłeś odjechać, drugi już raz w małym odstępie czasowym.
Czekam na odpowiedź Zarządu co o tym myśli i uważa.

Godzinę temu, Nokiller napisał:

Gdy było pierwsze zatrzymanie napisałem, żebyś zrobił następujące polecenia: 
Wysłałem je Tobie i zamiast poczekać chwilę abym podał Ci powód zatrzymania, odjechałeś ode mnie i od radiowozu, więc postanowiłem wsiąść z powrotem do radiowozu. Natomiast przy drugim zatrzymaniu miałem zamiar Ci wysłać polecenie abyś zgasił silnik, zaciągnął ręczny i nie wychodził z pojazdu, ale że długo to pisałem to ty znów postanowiłeś odjechać, drugi już raz w małym odstępie czasowym.
Czekam na odpowiedź Zarządu co o tym myśli i uważa.

No chłopie jesteś stróżem prawa na 4LIFE to wywiązuj się z obowiązków a nie jedziesz do przodu stajesz dla porównania dam ci film z października gdzie funkcjonariusz odgrywał płynnie bez żadnych problemów akcje obejrzyj ten film i zobacz jak to robi twoja ekipa bardziej doświadczonych ludzi. Nawet się nie przedstawiłeś gdyby nie twój nick nad postacią to bym nie wiedział kto ty ;) 

14 minut temu, Nokiller napisał:
14 minut temu, Nokiller napisał:

Czy coś Tobie to mówi:
[2021-03-05 13:49:42] [Output] : Nokiller [42]: Uszanowanie z tej strony Police Officer I Nokiller z San Andreas Police Department
[2021-03-05 13:49:45] [Output] : Desperant [441]: uszanowanie

Dobra masz mnie ale dalej śmiem twierdzić że nie umiesz RP odgrywać 

Wyjaśnij jeszcze za co ten wpis bo nie wiem za ucieczkę jak nie uciekłem, mandat którego nie dostałem czy no nie wiem za małe twoje doświadczenie czy też dlatego że nie umiałeś RP odegrać (nie żebym wyzywał czy się śmiał bo tego nie rozumiem kompletnie). Bo żeby dwa razy człowieka zatrzymać i nie dać żadnego upomnienia a nic tylko wpisać wpis i odjechać trochę nie po kolei wykonujesz swoje zadania. ;) 

błędy i dopiska

4 minuty temu, Nokiller napisał:

Dostałeś wpis za Ucieczkę przed SAPD po zatrzymaniu, bo uciekłeś z miejsca zatrzymania.

Ucieczka haha ty w ogóle oglądałeś dowody jaka ucieczka jak ty mnie nawet nie goniłeś nawet no nie ukrywajmy widać że cię prowokowałem abym podjął jakąkolwiek ucieczkę żeś mnie w tym momencie rozśmieszył ;D 

Po drugie nie rozumiem sensu twojej wypowiedzi ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin