Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Nicholaz - oskarżony przez Ks.wolf

Wolf.xyz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Nicholaz
    Data i godzina zdarzenia: 12.03.2021, koło godziny 19:40-20:00
    Pełen opis sytuacji: Jadąc ze znajomym w pewne miejsce zauważyłem cheetaha z S2. Wróciłem się do niego, funkcjonariusz wyciągnął kogut i rozpoczął zatrzymanie. ja po chwili zacząłem uciekać. Co prawda był to pości bez RP bo miałem kilka mocnych zderzeń. w pewnym momencie wskoczyłem autem do wody, i wyskoczyłem z niego. Kierowałem się wodą na scenę. Odwracałem się aby zobaczyć jak wygląda sytuacja za mną. Zauważyłem, że funkcjonariusz skoczył do wody, lecz nie podejmował się płynięcia za mną. popływałem jeszcze z 10-20 sekund i po upewnieniu się, że na pewno nikt mnie nie goni, utopiłem się aby nie biegać przez całą mapę. Gdy pojawiłem się na spawnie to wziąłem ZR-350 i pojechałem na PP, lecz w połowie drogi otrzymałem jaila 240 minut, z dystansu. ja znajdowałem się przy wulkanizacji.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Nie posiadam lecz myślę, że funkcjonariusz potwierdzi zdarzenie :/ EDIT: https://imgur.com/a/ZoUzfes 

Ja, Ks.Wolf zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Ks.Wolf
dodanie ss

Witam,

W dniu 12.03.2021 o 20:11, Ks.Wolf napisał:

zauważyłem cheetaha z S2. Wróciłem się do niego

Schodząc z chwilowej przerwy zauważyłem, że jedziesz pod prąd, więc przystąpiłem do zatrzymania.

pewnym momencie wskoczyłem autem do wody, i wyskoczyłem z niego. Kierowałem się wodą na scenę

Szkoda, że wskoczyłeś do wody wtedy gdy zostały Ci przebite opony. Co do Twojego kierowania się do sceny, to może przez chwilę się tam kierowałeś, potem zatrzymałeś się na środku wody.

lecz nie podejmował się płynięcia za mną.

Nie kontynuowałem pościgu wodnego, ponieważ byłem sam na pościgu.

po upewnieniu się, że na pewno nikt mnie nie goni, utopiłem się aby nie biegać przez całą mapę

W momencie gdy byłem w trakcie kończenia pościgu zauważyłem, że zaczynasz się topić, stąd też zadecydowałem o wsadzeniu Cię do więzienia. Może i nikt Cię nie gonił w wodzie, ale wciąż obserwowałem co robisz. 

Posiadam również nagranie z tego pościgu, które wyślę osobie rozpatrującej skargę.

Ode mnie to wszystko. Miłego dnia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin