Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na PerkuleZ, Coherent. - oskarżony przez Adamox10

adamox
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: PerkuleZ, Coherent.
Data i godzina zdarzenia: 18.03.2021 godz. około 17:40
Pełen opis sytuacji: Zacząłem robić pościg najpierw po SF potem po LS. W ostateczności wjechałem na DM'a. W celu ucieczki. Za mną wjechał nieoznakowany cheetah lecz zawrócił przy GS ( Grove Street ). Tam mnie złapał funkcjonariusz Coherent . Zakuł mnie a on zaś został zabity. Nie mogłem się w żaden sposób odblokować, a byłem zakuty więc postanowiłem zrobić RC i być w tym samym miejscu bo innej opcji nie miałem. Po zatem auto które zostało schowane administrator sobie tepnął gdzie chciał i mi na pp zabrali. Koniec końcem zostałem wsadzony do więzienia przez funkcjonariusza PerkuleZ za ( na ss pokazne ). Nie rozumiem czemu zostałem wsadzony do więzienia ponieważ nie moja wina że funkcjonariusz Coherent wbiegł na dm'a złapał mnie po czym go zabili. Nie moja wina że się tak dał zrobić, a ja innej opcji niż RC w to samo miejsce nie widziałem ponieważ byłem zakuty. Byłem także na serwerze więc powinni mnie złapać a nie po PIDZIE wrzucić do więzienia. To tyle ode mnie takie zachowanie jest nie na miejscu ponieważ to tylko świadczy o tym że funkcjonariusze się boją stanąć przed wyzwaniem poszukania na DM uciekiniera oraz chodzą najniższą linią oporu. Mam nadzieję że funkcjonariusz PerkuleZ oraz Coherent. poniosą jakieś konsekwencję. 
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/gallery/MbDNNWD

Police Officer I Coherent. San Andreas Police Department.

Spoiler

Tam mnie złapał funkcjonariusz Coherent . Zakuł mnie a on zaś został zabity. Nie mogłem się w żaden sposób odblokować, a byłem zakuty więc postanowiłem zrobić RC i być w tym samym miejscu bo innej opcji nie miałem.

Z racji, iż byłeś zakuty i zostałem zabity, zgodnie z panującymi zasadami we frakcji mieliśmy możliwość wsadzenia Cię przez PID.  

Log z zakucia oraz reloga :

[2021-03-18 17:25:14] [Output] : Ⓘ Powalasz gracza Adamox10 na ziemię.
[2021-03-18 17:25:18] [Output] : ✔ Gracz Adamox10 został przez Ciebie złapany.
[2021-03-18 17:26:32] [Output] : Ⓘ Gracz Adamox10 wyszedł z serwera będąc zakutym!

Pozdrawiam Police Officer I Coherent.

Edytowane przez Coherent.

• Administrator

Witam! Police Officer I PerkuleZ się kłania.

Zaczynając od początku, rozpocząłem za Tobą pościg w San Fierro, gdzie po kilku minutach działania skończyły się na strefie DM. Rozpoczęliśmy więc poszukiwania Twojej osoby, po chwili wspomniany Officer @Coherent. sparaliżował Pana i zakuł, po czym został zabity najpewniej przez Twoich kolegów. Podjęte przez nas w tej sytuacji działania zostały wykonane zgodnie z wewnętrznymi regulacjami frakcji. 

Godzinę temu, Adamox10 napisał:

Nie mogłem się w żaden sposób odblokować, a byłem zakuty więc postanowiłem zrobić RC i być w tym samym miejscu bo innej opcji nie miałem.

Jak już wspomniałem, zostałeś schwytany i zakuty, po czym Officer który Cię złapał został zabity. Myślę że to wystarczy by rozstrzygnąć skargę, tym bardziej że sam to opisałeś.

Swoją drogą...

takie zachowanie jest nie na miejscu ponieważ to tylko świadczy o tym że funkcjonariusze się boją stanąć przed wyzwaniem poszukania na DM uciekiniera oraz chodzą najniższą linią oporu. 

Przypomnę tylko, że właśnie szukaliśmy Cię na DM co nam się udało. Zostałeś złapany, w trakcie prowadzonych cały czas działań wyszedłeś celowo z serwera, do czego sam się przyznałeś, i próbujesz wykorzystać to do postawienia frakcji w złym świetle. Kto chce niech sam sobie wyrobi o tym opinię.

Po zatem auto które zostało schowane administrator sobie tepnął gdzie chciał i mi na pp zabrali.

Nic takiego nie miało miejsca, pojazd został szybko odnaleziony i wypchany poza strefę DM oraz umieszczony na parkingu policyjnym za połowę kwoty podliczonego mandatu.

Zostałeś wsadzony na 240 minut do więzienia, ze względu na wyjście z serwera podczas prowadzonych działań, ostrzał w kierunku Officera, wjazd na strefę DM oraz finalnie podliczony przez innego Officera mandat.

Byłem także na serwerze więc powinni mnie złapać a nie po PIDZIE wrzucić do więzienia.

Byłeś na serwerze, zostałeś złapany, wyszedłeś z serwera.

Poza tym - brak wzoru, jakichkolwiek dowodów na zarzucane nam czyny. Pozdrawiam.

Edytowane przez PerkuleZ.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin