Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Bardzo fajna kolekcja motocykli, w tym 6 aktywna PCJ'tka i 4 aktywna BF'ka!

YankeeS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: PCJ-600 (461)
ID: 7198
Pojemność silnika: 1600cm3
Przebieg pojazdu: 7676,2km
Dodatki: -
Cena: Czekam na oferty. Proszę o minimalne przebicie poprzedniej wartości o 5.000 PLN.
Coś od siebie: Wystawiam na sprzedaż 6 aktywną, 16 na serwerze PCJ'tke. Reszta pojazdów jest na zerowaniu/nieaktywna. Liczę na fajne offki. Jeśli cena mnie nie zadowoli - nie sprzedam:angel:
SS’y: lj1eT0w.pngs0fdtzr.png

Model: Quadbike (471)
ID: 14123
Przebieg pojazdu: 243,1km
Dodatki: felgi (1025)
Cena: Czekam na oferty. Proszę o minimalne przebicie poprzedniej wartości o 5.000 PLN.
Coś od siebie: Przed wami 6 aktywny, a zarazem 44 Quad na serwerze. Reszta pojazdów jest na zerowaniu/nieaktywna. Jeśli cena mnie nie zadowoli - nie sprzedam:angel:
SS’y: dDN1MZY.png9tCoexU.png

Model: Wayfarer (586)
ID: 15861
Przebieg pojazdu: 376,4km
Cena: Czekam na oferty. Proszę o minimalne przebicie poprzedniej wartości o 5.000 PLN.
Coś od siebie: Na sprzedaż idzie 4 aktywny, 14 na serwerze Wayfarer. Reszta pojazdów jest na zerowaniu/nieaktywna. Jeśli cena mnie nie zadowoli - nie sprzedam:angel:
SS’y: KVnuETl.png7aeM4Nq.png

Model: BF-400 (581)
ID: 15925
Przebieg pojazdu: 992,5km
Coś od siebie: Powyższa BF'ka jest 4 aktywnym, 35 motocyklem tejże marki na serwerze. Reszta pojazdów jest na zerowaniu/nieaktywna. Jeśli cena mnie nie zadowoli - nie sprzedam:angel:
SS’y: 9Ala2MI.pngawOpsCh.png

Obecne oferty:
PCJ-600 - 85.000 od @*bandam*
Quad - 20.000 od @*bandam*
Wayfarer - 80.000 od @*bandam*
BF-400 - 90.000 od @M3Power;;]]

Czekam dzisiaj do 21/22 na offki, potem napiszę do was na pw :D

Edytowane przez YankeeS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin