Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

KUPIĘ Jakiś ciekawy pojazd na Karmazynach, Turkusach, Fuksjach etc. Jeśli masz coś to wejdź śmiało i napisz a na pewno się odezwę do ciebie!!!

Olof_Majster
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Jakiś ciekawy pojazd
Pojemność silnika: od 1.6 - 2.2
Przebieg pojazdu: -
Cena: -
Dodatki: lampy i licznik xD a reszta to szczegół
Coś od siebie: Kupię pojazd na lampach Fuksja, Wiśniowe (karmazyny tzw.), Turkusowe itp. Oferujcie jakieś pojazdy. Kto co ma to pisać na pewno coś mnie zainteresuje.

8 minut temu, kseo777 napisał:

22190 bak 50 licznik lampy maliny

Fajny sancho ale bardziej szukam auta niż motorka ale przemyślę.

4 minuty temu, Maly_Karakan<3j00lcia napisał:

Comet 2.2 total ft lampy Orange haze - unikatowe, jedyny na takich 

Comet dalej! Nie za bardzo mnie interesuje ten pojazd.

Hej chce Ci tylko powiedzieć ze na serwerze są 3 aktywne auta na karmazynach Roko ma zr Tadziu somiad ma perka  i RasTi ma turka wiec raczej nie kupisz

Moja offka  to manana  na malinach-Naj offke  530k jesli nikt nie przebije to sellam

Wiecej pw jesli chcesz 

54 minuty temu, Nubax napisał:

Hej chce Ci tylko powiedzieć ze na serwerze są 3 aktywne auta na karmazynach Roko ma zr Tadziu somiad ma perka  i RasTi ma turka wiec raczej nie kupisz

Moja offka  to manana  na malinach-Naj offke  530k jesli nikt nie przebije to sellam

Wiecej pw jesli chcesz 

Dzięki ale nie musisz mnie uczyć bo sam wiem i przesiedziałem wiele godzin w bazie pojazdów i wiem co jest co. A co do oferty z mananką spoczko jest ta furka ale poczekam na jakieś konkretniejsze na razie. Jak nie będzie nic ciekawego to na pewno dam znać

5 minut temu, msr. napisał:

Dzięki ale nie musisz mnie uczyć bo sam wiem i przesiedziałem wiele godzin w bazie pojazdów i wiem co jest co. A co do oferty z mananką spoczko jest ta furka ale poczekam na jakieś konkretniejsze na razie. Jak nie będzie nic ciekawego to na pewno dam znać

Nie pouczam Cie tylko Ci mówię. 

Co do mananki spoko pw albo dc-Nubax#9565

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin