Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na PAWELOVSKI. - oskarżony przez leos2009PVP

oliwek.rozwalka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @PAWELOVSKI.
    Data i godzina zdarzenia: 20 marca 
    Pełen opis sytuacji: Witam . ten sapd nie ma kultury poza słuzbom wyzywa od kidów itp jechal srodkiem i we mnie walnął i kazal placic i mowil ze ma nagranie i kazalem mu to nagranie pokazac a on się wkurzył i zwyzywal mnie od kidów takie zachowanie jest nie dopuszczalne mialem pkt na forum i nie moglem napisac szybciej skargi. Co z tego ze mam prawie 12lat ale nie powinien mnie wyzywac od dzieci bo lubie tą gre i przez mój wiek jestem poniżany  Funkcjonariusz będący na służbie jak i poza nią powinien godnie reprezentować swoją osobę jak i jednostkę, należy pamiętać że każdy większy lub mniejszy występek pracowników to plama na dobrym imieniu frakcji.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

https://zapodaj.net/1a33e9a1af754.png.html

Ja, leos2009PVP zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez leos2009PVP

Witam, Police Officer I, z tego co pamiętam Po wyjaśniliśmy sobie tą sytuację. Po drugie graczu zostałem ukarany przez wyższy stopień. W tamtym momencie zrobiłem źle i sobie wszystko wyjaśniliśmy. No mogę bardzo przeprosić za to co było, a co do tego taranu to akurat dostałeś ostrzeżenie za taran więc no nie była to moja wina. Fakt faktem zrobiłem źle pisząc ten wyraz ale no człowiek uczy się na błędach..

Edytowane przez PAWELOVSKI.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin