Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na PerkuleZ.

EloBenc6969
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

Nick funkcjonariusza: PerkuleZ.
    Data i godzina zdarzenia:10:10 24.03.2021
    Pełen opis sytuacji:
A więc uciekałem przed sapd i gdy uciekłem schowałem auto (wątpie żeby napewno znalezli to auto) po 3min przyjechał po mnie kolega i pojechaliśmy się oddalić na 1km i po 5min podjechaliśmy na miejsce pozostawienia auta patrzymy i niema, okazało się auto jest poza i nawet niebyło lawety, więc auto musiało być wytepane. Straciłem 4k ponieważ (prawdopodobnie) PerkuleZ. zapragną poprzez (chyba) moderatora wytepania auta.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Nie mam, ponieważ robilem live na discordzie i nie da sie tego zapisać

Edytowane przez EloBenc6969

Witam, Police Officer I PerkuleZ.

Sytuacja wyglądała w następujący sposób. Gdy pościg skończył się na strefie DM, podjęta została decyzja o poszukaniu Ciebie, co nie udało się, jednak po około dwóch minutach funkcjonariusze odnaleźli pojazd, schowany na końcu kanałów. Z pojazdu został ściągnięty hamulec ręczny 

Spoiler

[2021-03-24 10:04:54] [Output] : * MFifa spuszcza ręczny

a następnie został wypchany ze strefy DM, gdzie zostałem z nim oczekując na lawetę. Nie został przez nikogo wytepany, nawet nie ja go znalazłem.

Poza tym - brak dowodów, niekompletny wzór.

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin