Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na QumiK^,^ - oskarżony przez baziu.

baziu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @QumiK^,^
    Data i godzina zdarzenia: 03.04.2021
    Pełen opis sytuacji: Witam, dzisiejszego dnia w godzinach porannych robiłem pościg pojazdem Banshee. W trakcie pościgu dostałem laga, i odrazu poinformowałem jednego z sapd na discordzie, iż dostałem laga, i muszę zresetować komputer. Po zresetowaniu komputera odrazu wbiłem na serwer i kontynuowałem pościg, po około 10 minutach później dostałem kolejnego laga oraz znowu poinformowałem jednego z funkcjonariuszy, iż dostałem laga, wysłałem mu zdjęcie, i z zamachem zresetowałem komputer. Gdy wszedłem na serwer odrazu znalazłem się w więzieniu na okres 4 godzin. Moje lagi były spowodowane prawdopodobnie sterownikami od karty graficznej, ponieważ rano instalowałem inne, jednak jak widać zawiodły... Według mnie nie powinienem pójść do więzienia, ponieważ po pierwsze poinformowałem funkcjonariusza o danej sytuacji. Po drugie, jak za pierwszym razem wszedłem, to za drugim też bym wszedł, i tak zrobiłem. Po trzecie, z tego co słyszałem, to SAPD powinno poczekać na osobę, jeśli dostała laga. Normalnie, gdybym nie trafił do więzienia, to bym zapłacił mandat. Jeśli chciałbym naprawdę uciec z gry podczas pościgu, to napewno bym za pierwszym, jak i za drugim razem nie wchodził, chyba proste do zrozumienia ;) Na dole wyślę ss, z dziennika zdarzeń z systemu Windows, iż musiałem zresetować komputer 2 razy, z powodu laga. Pozdrawiam oraz liczę na rozwiązanie danego problemu.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Fq8wFuN.png

Ja, baziu zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Uszanowanie o3guFBm.pngo3guFBm.png QumiK^,^.

Zaczynając - w godzinach porannych robiłeś pościg, zgadza się.
Za pierwszym razem otrzymałeś crasha, jestem w stanie w to uwierzyć ponieważ wyrzuciło Cię z serwera, wtedy poczekaliśmy.

Podczas pościgu w Los Santos chcąc nie chcąc przebiłeś sobie wszystkie opony na naszej kolczatce, dziwnym trafem i tym razem dostałeś "crasha".
Wybacz, aczkolwiek wygląda to jak wygląda. Funkcjonariusz zakuł Twoją osobę, prowadził do radiowozu. Dopiero wtedy magicznie wyparowałeś.

Jako frakcja nie odpowiadamy za Twoje problemy sprzętowe, jak sam stwierdzasz w skardze - są to błędy związane z kartą graficzną - prowadzisz pościg na własną odpowiedzialność z wiadomością z tyłu głowy, że może Cię wyrzucić.
Dziwnym trafem crashuje Cię tylko wtedy, kiedy jesteś w zagrożeniu, a w okół brak The Lostów, pozostawie to bez komentarza.

Reasujmując:

• celowe zabicie się / wyjście z serwera / użycie tpev - 30 minut

Poczekajmy na wypowiedź Executive Staff.

Spoiler

Edytowane przez QumiK^,^

30 minut temu, QumiK^,^ napisał:

Uszanowanie o3guFBm.pngo3guFBm.png QumiK^,^.

Zaczynając - w godzinach porannych robiłeś pościg, zgadza się.
Za pierwszym razem otrzymałeś crasha, jestem w stanie w to uwierzyć ponieważ wyrzuciło Cię z serwera, wtedy poczekaliśmy.

Podczas pościgu w Los Santos chcąc nie chcąc przebiłeś sobie wszystkie opony na naszej kolczatce, dziwnym trafem i tym razem dostałeś "crasha".
Wybacz, aczkolwiek wygląda to jak wygląda. Funkcjonariusz zakuł Twoją osobę, prowadził do radiowozu. Dopiero wtedy magicznie wyparowałeś.

Jako frakcja nie odpowiadamy za Twoje problemy sprzętowe, jak sam stwierdzasz w skardze - są to błędy związane z kartą graficzną - prowadzisz pościg na własną odpowiedzialność z wiadomością z tyłu głowy, że może Cię wyrzucić.
Dziwnym trafem crashuje Cię tylko wtedy, kiedy jesteś w zagrożeniu, a w okół brak The Lostów, pozostawie to bez komentarza.

Reasujmując:

• celowe zabicie się / wyjście z serwera / użycie tpev - 30 minut

Poczekajmy na wypowiedź Executive Staff.

Ukryj zawartość

Za pierwszym razem była taka sama sytuacja, co za drugim razem, tylko przy pierwszej odrazu zrobiłem restart pc, i w trakcie resetowania napisałem do jednego z funkcjonariuszy. Twierdzisz, iż tylko mnie crashuje, gdy jest wokół mnie zagrożenie, trochę śmieszne, ponieważ 1 laga dostałem, gdy goniła mnie 1 radiola, a wokół mnie nikogo nie było ;]]. Następnie... skąd miałem wiedzieć, że w danym momencie dostanę laga, i nagle będę musiał zresetować PC? Ponadto, u góry wysłałem SS'a, z dziennika zdarzeń Windows, iż musiałem zresetować PC, ponieważ dostałem laga. Po 4 tutaj dowód, iż napisałem do jednego z funkcjonariuszy. Po 5 na twoim filmie nawet widać, iż byłem zlagowany. Już nie wspominam o tym, iż funkcjonariusz zaczął usuwać wiadomości z discorda, gdy pojawiła się skarga. Być może jest to jakakolwiek próba zatajenia dowodu. Wiadomości usunięte to "ok xd" pod zdjęciem z lagiem oraz "daj ss" przed wysłaniem zdjęcia. Pozdrawiam :) 

Spoiler

OLGAeP4.png

Spoiler

WkQPJ1S.png

KK00XcA.png

Edytowane przez baziu
dopisanie dowodu

14 minut temu, baziu napisał:

Za pierwszym razem była taka sama sytuacja, co za drugim razem, tylko przy pierwszej odrazu zrobiłem restart pc, i w trakcie resetowania napisałem do jednego z funkcjonariuszy. Twierdzisz, iż tylko mnie crashuje, gdy jest wokół mnie zagrożenie, trochę śmieszne, ponieważ 1 laga dostałem, gdy goniła mnie 1 radiola, a wokół mnie nikogo nie było ;]]. Następnie... skąd miałem wiedzieć, że w danym momencie dostanę laga, i nagle będę musiał zresetować PC? Ponadto, u góry wysłałem SS'a, z dziennika zdarzeń Windows, iż musiałem zresetować PC, ponieważ dostałem laga. Po 4 tutaj dowód, iż napisałem do jednego z funkcjonariuszy. Po 5 na twoim filmie nawet widać, iż byłem zlagowany.

Ukryj zawartość

WkQPJ1S.png

KK00XcA.png

Na filmie widać, że stoisz w miejscu. Gdybyś faktycznie dostał laga i/lub crasha - Twoja postać byłaby nie do uchwycenia lub zaraz po wyjęciu Cię z pojazdu poleciałby on kawał do przodu.
Do tego - na jednym z Twoich screenów można zauważyć iskry spod opon oraz 20km/h na liczniku. Dobra próba, aczkolwiek nie wyjdzie.

+ Dziwnym trafem oczekiwało na Ciebie drugie banshee oraz jak można zauważyć - podleciała helka która zapewne miała na celu skoszenie officerów.

Edytowane przez QumiK^,^

17 minut temu, QumiK^,^ napisał:

Na filmie widać, że stoisz w miejscu. Gdybyś faktycznie dostał laga i/lub crasha - Twoja postać byłaby nie do uchwycenia lub zaraz po wyjęciu Cię z pojazdu poleciałby on kawał do przodu.
Do tego - na jednym z Twoich screenów można zauważyć iskry spod opon oraz 20km/h na liczniku. Dobra próba, aczkolwiek nie wyjdzie.

+ Dziwnym trafem oczekiwało na Ciebie drugie banshee oraz jak można zauważyć - podleciała helka która zapewne miała na celu skoszenie officerów.

Ile razy mam się powtarzać, iż miałem laga, byłem ciągle w grze, lecz mój ekran był ciągle zfreezowany? Musiałem zresetować PC, by jakimś cudem kontynuować pościg. Jeśli chodzi o banshe, to spotkało mnie przypadkowo już w połowie pościgu, a wiadomości brzmiały tak: [2021-04-03 11:16:36] [Output] : << jestemkotem [272]: oooo baziu XX

[2021-04-03 11:16:41] [Output] : << jestemkotem [272]: jak cos to pomoge

A jeśli chodzi o helke, to nie wiem o co chodziło. Dodatkowo w trakcie pościgu nie byłem na mumblu etc.   

Fakultatywnie twój film zamieszczony na platformie Youtube ośmiesza moją osobę oraz zawiera nieprawdziwe informacje, które podchodzą pod pomówienia. Mianowicie chodzi mi o "crashe na zamówienie" oraz SP.ZOO. Według mnie, brzmi to dość prowokacyjnie, wystarczyło napisać dowód, czy coś podobnego. Ja, gdy wstawiam skargę z nagraniem, to nie dorzucam swoich "5 groszy" do nagrania, dając śmieszny tytuł, bądź prowokacyjną część filmu. Po raz kolejny mówię, iż nie był to "crash na zamówienie", lecz po prostu zfreezowanie ekranu, przez który musiałem zresetować komputer.             

Edytowane przez baziu
Dopisanie kilku zdań.

W takim razie proszę najpierw sprawdzić swój sprzęt, potem prowadzić pościg, albo nie mieć po prostu pretensji - jedną szansę otrzymałeś.

Ponadto właśnie otrzymałem nagranie, gdzie kilka dni wcześniej dwukrotnie zrobiłeś reconnecta podczas gdy zostałeś trafiony z Less Lethala, więc jest to wystarczającym przekonaniem, że dzisiaj również było to celowe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin