Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Fepher - oskarżony przez Brukselka

Hemoroid1312
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Fepher
    Data i godzina zdarzenia:  10:00, 07.04 
    Pełen opis sytuacji: Pchałem radiowóz na strefie bezprawia, gdy nagle zaciągnął się w nim ręczny. W znacznej odległości od radiowozu stali funkcjonariusze Fepher i Dario (za DM).  Zapytałem ich grzecznie 2 razy, kto zaciągnął ręczny: 

[2021-04-07 10:01:08] [Output] : Brukselka [186]: kto zaciagnal reczny? 

[2021-04-07 10:08:02] [Output] : Brukselka [186]: kto zaciagnal reczny suszarka?

Nikt mi nie chciał odpowiedzieć, więc napisałem report. W odpowiedzi uzyskałem wiadomość, że ręczny zaciągnął Fepher.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

<< Kubula [6]: 2021-04-07 10:00:43> SUSZARKA [BRAKE] Fepher >> VEH:SAPD1 ON

Ja, Brukselka zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Brukselka

Uszanowanie, PO II Fepher

35 minut temu, Brukselka napisał:

Nikt mi nie chciał odpowiedzieć, więc napisałem report. W odpowiedzi uzyskałem wiadomość, że ręczny zaciągnął Fepher.

Zostało Ci odpowiedziane jak pamiętam na PW.

36 minut temu, Brukselka napisał:

chałem radiowóz na strefie bezprawia, gdy nagle zaciągnął się w nim ręczny. W znacznej odległości od radiowozu stali funkcjonariusze Fepher i Dario (za DM). 

Zauważyłem że w znaczną dużą ilość osób zaczynacie pchać pojazd oraz go blokować, więc zdecydowałem wejść na DM i byłem obok niebieskich bloków gdzie znajduje się strefa DM i strzeliłem zaciągnąłem w sultanie ręczny, później minimalnie dalej podszedłem i w kolejnym zaciągnąłem gdyż również zauważyłem pchanie oraz blokowanie.

Odegranie RP lub wejście do pojazdu zaciągając ręczny było wręcz nie możliwe przy około 15 / 20 osobach. 

1 minutę temu, Fepher napisał:

Zostało Ci odpowiedziane jak pamiętam na PW.

Mógłbym prosić o loga? Ja żadnej wiadomości nie widzę.

Z drugą odpowiedzą jestem w stanie się zgodzić, ale nie widzę sensu wykorzystywania suszarki, aby zaciągać ręczny w aucie, które jest oddalone o załóżmy 200 metrów.

1 minutę temu, Brukselka napisał:

Mógłbym prosić o loga? Ja żadnej wiadomości nie widzę.

zauważyłem że yukixx do mnie napisał i to jemu odpisałem ((mój błąd))

1 minutę temu, Brukselka napisał:

ale nie widzę sensu wykorzystywania suszarki, aby zaciągać ręczny w aucie, które jest oddalone o załóżmy 200 metrów.

Mój błąd mogłem nie wykorzystywać jej jednak widziałem zagrożenie dla pojazdów poprzez zblokowanie ich oraz pchanie. 

Było dość blisko jednakże 20 osób na 1 funkcjonariusza to troszkę za mało 

Za sytuacje jestem wstanie przeprosić oraz jestem w stanie dać rekompensatę za stracony czas w postaci gotówki

10 minut temu, Brukselka napisał:

Cieszę się, że udało nam się porozumieć. Żadnej rekompensaty nie potrzebuję.

✔ Wykonałeś przelew na konto gracza Brukselka, o kwocie 5000 PLN z konta głównego.

Jednak zdecydowałem i tak ją masz ;)

Edytowane przez Fepher

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin