Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na AdiSss oskarżony przez Cre4tive

Cre4tive
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: AdiSss
    Data i godzina zdarzenia: 10.04.2021, chwilę po godzinie 14.
    Pełen opis sytuacji: Cała sytuacja miała miejsce na przechowywalni w San Fierro (Downtown), gdzie NOWY GRACZ o nicku Klops420 potrzebował transportu. Ja wtedy stałem chwilowo na AFK'u, więc nie zapewniłem mu tej podwózki. Po chwili na przechowywalnie podjechał AdiSss NIEOZNAKOWANYM Meritem po czym gracz o nicku Klops420 wsiadł i poprosił o podwózkę. AdiSss wtedy poprosił o opuszczenie pojazdu, a gracz upierał się, że chcę podwózkę na giełdę. Po chwili AdiSss wysiadł z Merita, odpalił sygnały świetlne po czym zakuł graczaa Klops420 i wystawił mandat za "NIEWYKONYWANIE POLECEŃ FUNKCJONARIUSZA". Chciałbym zaznaczyć, że AdiSss przedstawił się dopiero po tym jak aresztował NOWEGO GRACZA, więc wcześniej był zwykłym cywilem. Finalnie gracz trafił do więzienia bo zapewne nie miał gotówki na opłacenie mandatu.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/js78Sa2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin