Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika (Adepta) trundo oskarżony przez Klau_diaa

Klau_dia00
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Klau_diaa
Nick osoby oskarżonej: Trundo
Powód napisania skargi: owy pracownik odholował pojazd na PP i wystawił mandat 300 PLN. Uranus znajdował się na parkingu na kopce i był prawidłowo zaparkowany oraz opłacony na 30 min za 10 PLN, żeby po czasie trafił do przecho. 
Dowody: https://imgur.com/a/Gm4tYSd

Edytowane przez Klau_diaa

Możliwy błąd synchronizacji lub  ktoś wjechał z dużą prędkością w twój pojazd przez co go delikatnie przestawił (Nie mam pojęcia),ja tylko wykonywałem swoją prace.

edit:

Nawet jeśli był to błąd synchronizacji to pojazd nie stał by w "aż tak" oddalonym miejscu od rzekomej prawdziwej lokalizacji pojazdu.

Edytowane przez trundo

Pracownik odholował Twój pojazd prawidłowo.

Jeżeli jesteś pewna, że Twój pojazd stał na miejscu tej Manany, to możesz zawsze zgłosić to w dziale "Błędy" na forum lub poprosić kogoś z administracji w grze, by sprawdził czy Twój pojazd nie był przypadkiem teleportowany. Nie jest wykluczone, że wystąpił jakiś błąd, ale na pewno nie ze strony Adepta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin