Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Ferii - oskarżony przez Kubix242424

Zydsonikson
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Ferii
Data i godzina zdarzenia:13.04.2021 około 22:45
Pełen opis sytuacji: Witam jechałem na uberze i w trakcie podjazdu pod górę policjant jechał pod prąd. Pomimo prośby o zapłatę za szkody gracz i tak nie przyznawał się do winy.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/RpVgFeP

Ja, Kubix242424 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Witam, z tej strony Sergeant I Ferii z San Andreas Police Department.

Sytuacja przedstawiona na filmie miała miejsce 13 kwietnia 2021 roku o godzinie 22:54, wtedy właśnie doszło do tej "stłuczki" która z perspektywy gracza miała miejsce z mojej winy. Podczas działań pościgowych będąc jednostką pierwszą w kordonie uciekinier postanowił zeskoczyć z góry Missionary Hill, ruszyliśmy więc za nim zjeżdżając z samej góry, w trakcie zjazdu na zakręcie wjechałem na przeciwny pas jezdni, ponieważ z mojej perspektywy nie zagrażałem żadnemu z uczestników ruchu.  Podejrzewam że gracz poprzez błąd w synchronizacji MTA bądź zbyt wysoką utratę pakietów podczas przesyłu danych znajdował się z mojej perspektywy pod ziemią, ja sam widziałem tylko i wyłącznie moment w którym auto kierowcy wyłoniło się spod ziemi już bezpośrednio za mną i odleciało na wskutek "uderzenia" które można zauważyć na filmie oskarżającego.

Oczywiście dowód na wszystkie słowa mam, jednak pokażę je bezpośrednio osobie rozpatrującej skargę, gdyż widnieje na nim czat frakcyjny.

//Pozdrawiam Sergeant I Ferii

Witam, jeżeli panu prawdopodobnie z przyczyn słabego komputera nie wczytało mnie to wina nie jest po mojej stronie. Pasażerowi mojemu wszystko normalnie działało jak mi. Widać również, że nie umie pan zachować ostrożności wjeżdżając w barierki i było blisko do tragedii, w której by pan wypadł. Pomimo próby dogadania się z panem o pieniądze nic nie dostałem 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin