Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Grafika by Bartko

bartkooo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jeśli szukasz profesjonalnej grafiki, to dobrze trafiłeś, zacznijmy może od tego, że grafiką interesuje się od przeszło 4 lat, dała mi nie raz uśmiech na na ustach, kiedy na prawdziwe konto bankowe wpływają mi niemałe pieniądze. Zajmuję się rysunkami jak i pracą na gotowym stock'u, o to przykładowe rysunki:

5316677400_1326980696.jpg

czy też:

Oprócz rysunków, wykonuję także zwykłe grafiki na youtube, bądź też okładki na album.

Kilka przykładowych:

lub;

I teraz tak, jak wiadomo nie ma nic za darmo. Zacznijmy od tego, co oferuję:

-świetnie wykonany avatar

-świetnie wykonana sygnaturka
-świetnie wykonane tło forum

-świetnie wykonany identyfikator

-profesjonalną, punktualną robotę

-możliwość dogadania się co do kolorów itp.

Uwaga, niżej patrząc na moją sygnaturkę, możecie ujrzeć identyfikator wykonany przeze mnie, takie również wykonuję na zamówienia.

Cennik:

-Sygnaturka - 7k

-Zestaw (Syg. av) - 10k

-Identyfikator - 7k (sztuka)

-Tło na profil - 3k

-Zestaw XXL (tło, av, syg.) - 13k

-avatar (w postaci rysunku) - 10k

-sygnaturka ( w postaci rysunku) - 12k

Ceny nie są wygórowane, a dobrze dobrane. Śmieszne są ceny 500PLN ( nie będę siedział 3h nad jedną rzeczą za tyle pieniędzy co mogę naprawić sobie auto  :lol:  :lol: )

Zapraszam do składania zamówień, wzór:

Nick:
PID (do identyfikatorów tylko): 

Czego potrzebujesz?:

Co ma się tam znajdować?:

Nick: Hyak

PID (do identyfikatorów tylko): 22003

Czego potrzebujesz?: Sygnatura

Co ma się tam znajdować?: Chciałbym, aby na sygnaturze znalazl się mój nick, wszystkie paski rang jakie mialem w SAPD do tej pory i daty na których bylem na tej randze (wszystko jest w aktualnej sygnaturce) ponadto moj PID oraz pasek Supporter od dzis do xxx no i jakies eleganckie tlo podchodzace pod SAPD. Mam nadzieje, ze ujrze cos kozackiego.

Nick: DomiiPlay

PID (do identyfikatorów tylko):  8290

Czego potrzebujesz?: Identyfikator jakiś taki policyjny

Co ma się tam znajdować?: Ranga: Sierżant Frakcja SAPD Podpis i tam co chcesz :)

Czas realizacji: 07.06.2016

Nick: Hyak

PID (do identyfikatorów tylko): 22003

Czego potrzebujesz?: Sygnatura

Co ma się tam znajdować?: Chciałbym, aby na sygnaturze znalazl się mój nick, wszystkie paski rang jakie mialem w SAPD do tej pory i daty na których bylem na tej randze (wszystko jest w aktualnej sygnaturce) ponadto moj PID oraz pasek Supporter od dzis do xxx no i jakies eleganckie tlo podchodzace pod SAPD. Mam nadzieje, ze ujrze cos kozackiego.

Czas realizacji: 07.06.2016

Nick: Mateusz*

PID (do identyfikatorów tylko): 567

Czego potrzebujesz?: Idenfikator, coś w stylu up

Co ma się tam znajdować?: ogólnie, ma to być związane z SAFD. Mają być takie rangi jak Starszy Brygadier - Zarząd, Szkoleniowiec, Egzaminator. Jeśli potrzebujesz ss wozów, to podejdź i powiedz że jesteś odemnie. Zaskocz mnie, ma być piękne i związane z SAFD ;).

Nick: Mateusz*

PID (do identyfikatorów tylko): 567

Czego potrzebujesz?: Idenfikator, coś w stylu up

Co ma się tam znajdować?: ogólnie, ma to być związane z SAFD. Mają być takie rangi jak Starszy Brygadier - Zarząd, Szkoleniowiec, Egzaminator. Jeśli potrzebujesz ss wozów, to podejdź i powiedz że jesteś odemnie. Zaskocz mnie, ma być piękne i związane z SAFD ;).

Proponuje jedna ranga na identyfikatorze, ta najwyższa. Chyba, ze to ma nie byc tylko dla Ciebie a dla kilku członków frakcji

Nick: Gwiazda

PID: 13323

​Czego potrzebujesz?: Sygnaturki.

Co ma się tam znajdować?: Ta Sygnaturka ma być związana z frakcją SAPD, gdzieś tam napis 4life daj, napis Gwiazda i tam jakąś policję, moje osiągnięcia, SAMD - Lekarz Ratunkowy, TSA - Adept, SPSA - Adept, SAFD - Podchorąży, a moje marzenia to: Turismo :D

Nick:Rzepka

PID (do identyfikatorów tylko):

Czego potrzebujesz?:Avatar na forum, sygnatura

Co ma się tam znajdować?: Avatar: przede wszystkim chciałbym, aby znajdował się tam jakiś fajny super samochód, mój nick i to wszystko z wymagań. Możesz coś sam dorzucić jeśli będziesz uważał za ciekawe.

Sygnaturka: coś związanego z FBI czyli moja ranga główny agent oraz weteran jednostki specjalnej SWAT. No i resztę pozostawiam tobie. Zaszokuj mnie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin