Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na SlomczaNN - oskarżony przez TastePDW

Taste*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: SlomczaNN
    Data i godzina zdarzenia: około 23:50 2021-04-27
    Pełen opis sytuacji: Gdy jechałem w stronę LS, nagle podbiło mój samochód i walnąłem we @SlomczaNN, po czym jadąc dalej straciłem panowanie nad samochodem i spadłem ze skarpy w okolicach Flint County. Gdy zobaczyłem że pan @SlomczaNN zjeżdża za mną po tej stromej górce na sygnałach(nie wiedziałem że wtedy zaczął mnie gonić), zacząłem uciekać w stronę DM. Gdy dotarłem na dm, zostawiłem pojazd i zacząłem uciekać po dm na piechotę. Po kilku chwilach nagle jeden z funkcjonariuszy mnie złapał i wsadził do radiolki. Gdy przyszedł pan SlomczaNN i podliczył mandaty,   udałem sie wtedy z innym policjantem by wypłacić gotówkę potrzebną na spłatę mandatów. Gdy wróciliśmy i pan SlomczaNN podał mandat do podpisania, to podpisałem go tak jak to zawsze robię, czyli portretem mojej osoby, lecz pan SlomczaNN zmienił wtedy zdanie zamiast przyjąć należności za mandaty i zawieźć mnie na 20 minut za ucieczkę na DM, uznał że nie przyjąłem mandatu i wsadził mnie na 147 minut
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/ZpQByFF

[2021-04-26 23:39:36] [Output] : TastePDW [94]: przyjmuje

Ja, TastePDW zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez TastePDW

Uszanowanie  Sergeant I Wszystko się zgadza podliczyłem mandat po czym dałem Panu do podpisu a Pan się odpisuje ,,męskim przyrodzeniem,, ?

[2021-04-26 23:45:02] [Output] : * SlomczaNN wyciaga bloczek z mandatami po czym wpisuje dane zatrzymanego i daje do podpisu

[2021-04-26 23:45:13] [Output] : * TastePDW rysuje męskie przyrodzenie na mandacie

Szanujmy się. To jest po prostu robienie sobie jaj.

Edytowane przez SlomczaNN

Zawsze tak podpisuje mandaty, to jest mój oficjalny podpis. Nigdy nie miałem z tym problemu z ŻADNYM policjantem, każdy wtedy normalnie mi podawali mandaty po czym wypuszczali z radiowozu.  A poza tym po co pan wkleił te logi jeszcze raz gdy je już uwzględniłem w skardze? ((screen))

Wie pan, podpis to podpis. Jeżeli miałbym męskie przyrodzenie jako podpis mojej osoby umieszczony dokładnie pod imionami moich rodziców na dowodzie osobistym, podpisując mandat policjant widząc takie same podpisy, nie miałby mi nic do zarzucenia.

Więc po moim podpisaniu mandatu, powinien pan po prostu potrącić opłaty za niego, było to pańskim obowiązkiem. A pan potraktował mnie skandalicznie, wsadzając mnie do więzienia jakbym przypadkiem nie pisał że przyjmuje mandat.

• 2 tygodnie później...
W dniu 27.04.2021 o 10:31, SlomczaNN napisał:

[2021-04-26 23:45:13] [Output] : * TastePDW rysuje męskie przyrodzenie na mandacie

Trudno było napisać "podpisuje mandat"? Średnio nas obchodzi jak wygląda Twój podpis, a pisząc takie coś jest równoznaczne z żartobliwym podejściem jak i odrzuceniem mandatu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin