Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na SAPD

MiszaTV
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera:MiszaTV
Login z serwera:MiszaTV
Nick osoby oskarżonej:PerkuleZ
Powód napisania skargi:Nie sprawiedliwy mandat 

Przybliżona data zdarzenia:01.05.2021
Dowody:niemam nic ale kolega był ze mną w aucie może opisać całą sytuacje 
Opis sytuacji: Jechałem sobie jak zawsze wyprzedziłem policje z predkoscią dopuszczalna po czym policja kazała mi się zatrzymać i że niby przekroczyłem prędkość i niby stworzyłem zagrożenie i został na mnie nałożony mandat  aż 4070zł
Coś od siebie:Bardzo chciałbym aby ten policjant bardziej się zachowywał i żeby dał mi wyjaśnic co się stało.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:
 Gracz nie został poinformowany bo to policjant który nawet nie dał mi dojść do slowa.

Witam, Police Officer II @PerkuleZ.

Zgadza się, zostałeś w dniu wczorajszym zatrzymany z powodu przekroczenia prędkości w terenie zabudowanym oraz tym samym wyprzedzania w nieodpowiednim miejscu.

1 godzinę temu, MiszaTV napisał:

wyprzedziłem policje z predkoscią dopuszczalna

153 km/h które zostało odnotowane nie jest dopuszczalną prędkością w terenie zabudowanym, tak samo jak wyprzedzanie na skrzyżowaniu.

Idąc dalej, zatrzymałeś się na poboczu, gdy przedstawiony został Ci powód zatrzymania oraz zostałeś poproszony o podanie prawa jazdy, zacząłeś uciekać. Dziwnym trafem o tym już w skardze nie wspomniałeś.

Po około minucie ucieczki, skoszeniu dwóch słupów i skróceniu przez trawnik Twój pojazd odbijając się od "wysepki" wydachował, przez co nie byłeś w stanie dalej uciekać. Po aresztowaniu cały czas twierdziłeś jednak, że nic nie zrobiłeś. Rozumiem, gdybyś nie zauważył nakazu zatrzymania, sygnałów... ale zacząłeś uciekać w trakcie zatrzymania, będąc w pełni tego świadomy. Nie wiem więc, w jaki sposób chciałeś wyjaśnić co się stało, skoro sytuacja była jasna. Może uciekałeś przypadkiem, skoro twierdzisz że tego nie robiłeś? Tym bardziej, że skończyło się tym, że - jak już mówiłem - wydachowałeś, przez co dalsza ucieczka nie była możliwa.

Finalnie mandat został podliczony za: ucieczkę do 10 minut, stwarzanie zagrożenia w ruchu drogowym, niewykonywanie poleceń funkcjonariusza, wyprzedzanie w nieodpowiednim miejscu, przekroczenie prędkości w terenie zabudowanym.

I tak na prawdę nie musiałbym się tutaj wypowiadać, gdyż po pierwsze wzór jest niepoprawny i niekompletny, po drugie:

1 godzinę temu, MiszaTV napisał:

Dowody:niemam nic

Nic w tym dziwnego, skoro skarga nijak ma się do tego, co faktycznie się wydarzyło. Także mam nadzieję że oszczędzę Ci dalszego trudzenia się, miłego dnia życzę.

Edytowane przez PerkuleZ.

4 minuty temu, MiszaTV napisał:

Dobra koniec tematu bo widać że mnie zjechałeś w temacie ale te 153km/h to tyle nie jechałem.

Jeżeli nie wierzysz to sam sprawdź w swoich logach, na pewno jest informacja o zanotowanej prędkości przy nakazie zatrzymania.

[2021-05-01 18:38:18] [Output] :  Nakazałeś zatrzymać się graczowi MiszaTV (tablice SF 65147) notując u niego prędkość 153 km/h.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin