Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Nieznajomy_7541 - oskarżony przez Martysia.

Major2006
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Nieznajomy_7541
    Data i godzina zdarzenia: 22:50
    Pełen opis sytuacji: Jechałem ulicą a Nieznajomy_7541 biegł środkiem drogi i lagowało go w wyniku czego niefortunnie go przejechałem i gdy postanowiłem dalej jechać Nieznajomy_7541 strzelił mi w opone 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:image.png.4bf978683da82ee891f7f0456eb3575c.png]]unknown.png

Witam, Police Officer III PAWELOVSKI. Cała sytuacja zadziała się w momencie gdy wracałem do Longa SWAT, przebiegając przez ulicę, oczywiście u mnie nikogo w tamtym momencie nie było. Gdy byłem już na drodze zostałem przez Ciebie potrącony to zacząłem strzelać. Mam nadzieje, że wszystko wyjaśniłem jak i Moderator Broszko. Jeżeli będzie trzeba to zwrócę koszta naprawy jutro wieczorem jak będę na serwerze. Jeszcze chciałbym dodać, że u mnie jak i u Ciebie mogło wyglądać to trochę inaczej, także przepraszam. Pozdrawiam, miłego wieczoru Życzę.

Edytowane przez PAWELOVSKI.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin