Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na deluXe - oskarżony przez baziu

baziu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @deluXe
    Data i godzina zdarzenia: 14.05.2021 około godziny 21.
    Pełen opis sytuacji: Witam, dzisiejszego dnia w godzinach wieczornych robiłem pościg pojazdem marki FBI Rancher. Pościg zaczął się od SF i trwał prawie godzinę. Podczas ucieczki SAPD przebiło mi jedną oponę, następnie wjechałem na DM'a i grupka kolegów zabiła wielu funkcjonariuszy, po chwili wyjechałem z DM'a i pojechałem wymienić oponę, gdy już wymieniłem oponę pojechałem pokręcić się po Los Santos. W pewnym momencie zauważyła mnie "sikawka" i zaczęła gonić, a za nią Rancher FBI SWAT. Zacząłem dalej uciekać i znowu wjechałem na DM'a. Gdy wjechałem nie zabrakło przestrzeliwania mi opon przez SWAT. W pewnym momencie zostałem zabity przez funkcjonariusza Romek., o to log: 

[2021-05-14 21:38:27] [Output] : * ZostaĹ‚eĹ› zabity przez gracza Romek.. 

Przechodząc dalej, gdy zostałem zabity miałem respa na stacji przy DM, podbiegłem na strefie, i wybiegłem, a następnie zauważył mnie SWAT i powalił mnie z LLS. Zapytałem się o co chodzi, i dlaczego mnie złapał, napisałem mu, że zostałem zabity na pościgu, lecz nie odpisał. Po chwili napisał do mnie na pm dany oskarżony i zaczął się tłumaczyć, że wbiegłem na DM'a - no tak, ale co to ma wspólnego, że wszedłem na DM' a jak zostałem wcześniej zabity. Reasumując zostałem złapany, po tym jak wcześniej zabiło mnie SWAT, co było skutkiem mandatu blisko 30 tysięcy. Liczę na rozwiązanie danej skargi. Pozdrawiam, baziu.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Log u góry.

Ja, baziu zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam. Na wstępie muszę Cię przeprosić gdyż faktycznie popełniłem błąd. Uświadomiłem to sobie dopiero po zajściu. Napisałem do Ciebie na serwerze jednak zaraz po tym wyszedłeś więc mogłeś nie zauważyć. Każdemu zdarzają się błędy, jednak nie każdy potrafi się do nich przyznać. 

Oddałem kwotę mandatu i mały bonus za nieporozumienie. Życzę spokojnego wieczoru.

Edytowane przez deluXe

2 minuty temu, deluXe napisał:

Witam. Na wstępie muszę Cię przeprosić gdyż faktycznie popełniłem błąd. Uświadomiłem to sobie dopiero po zajściu. Napisałem do Ciebie na serwerze jednak zaraz po tym wyszedłeś więc mogłeś nie zauważyć. Każdemu zdarzają się błędy, jednak nie każdy potrafi się do nich przyznać. 

Oddałem kwotę mandatu i mały bonus za nieporozumienie. Życzę spokojnego wieczoru.

Rozumiem, dziękuję za rozwiązanie sprawy, skargę można zamknąć. Również życzę spokojnej nocy. Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin