Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Helsinki. - oskarżony przez baziu.

baziu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, HeBe napisał:

A skąd mamy pewność że IC Ty nie masz również broni? 

Panie funkcjonariuszu, ale zwykły cywil ma tylko broń na strefie DM, jeśli już się tak zagłębiamy w IC, to chyba się nie boisz jak ktoś Ci napisze /me wyjmuje broń. oraz /me celuje.

1 minutę temu, HeBe napisał:

Jak miałeś odjechać? Pod klawiszem S masz hamowanie wtedy hamujesz i pod klawiszami takimi jak A i D masz skręcanie wtedy skręcasz sobie na bok i dajesz nam przejechać. Proste? Proste.

Tylko gdy wyprzedzałem za mną nikogo nie było, jedynie był merit obok, którego wyprzedziłem, a reszta radiolek dojechała z SF w tym czasie, jak stałem na zbugowanych przez Was bramkach :) 

1 minutę temu, Helsinki. napisał:

Pełną wersję, nie wycinek ukazujący winę oczywiście tylko winę Officerów. 

Chętnie bym wstawił cały filmik, lecz tylko posiadam tą 30 sekundową powtórkę, ponieważ mój dysk jest zapchany ponad 600gb nagrań, więc już nie mogę sobie pozwolić na nagrywanie rozgrywki z całego dnia, chyba zrozumiałe. A wracając do tematu to nikogo nie taranowałem, szkoda mi mieć zabranego prawka i zawieszki we frakcji.

W dniu 17.05.2021 o 15:22, baziu napisał:

Panie funkcjonariuszu, ale zwykły cywil ma tylko broń na strefie DM, jeśli już się tak zagłębiamy w IC, to chyba się nie boisz jak ktoś Ci napisze /me wyjmuje broń. oraz /me celuje.

Nie nie boje się o siebie ale też dbam o swoich kolegów i różne już akcje widziałem w swojej służbie.

W dniu 17.05.2021 o 15:22, baziu napisał:

Tylko gdy wyprzedzałem za mną nikogo nie było, jedynie był merit obok, którego wyprzedziłem, a reszta radiolek dojechała z SF w tym czasie, jak stałem na zbugowanych przez Was bramkach :) 

W 5 sekund z SF nie dojadą radiowozy. Swoją drogą sam widziałem gdzie był za mną kordon. 

Spoiler

Tylko gdy wyprzedzałem za mną nikogo nie było, jedynie był merit obok, którego wyprzedziłem, a reszta radiolek dojechała z SF w tym czasie, jak stałem na zbugowanych przez Was bramkach :) 

Drogi baziu, znowu nakłamałeś... Byłem jakieś 10 metrów za Officerem UdarMozgu. Pomijając fakt, że za mną również było parę radiowozów. 

Pozdrawiam i miłego wieczoru.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin