Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Do zobaczenia niedługo ! <3 - By Zuzanna123

zuzixx
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,a zarazem żegnam ;c

Na serwerze spędziłam wiele wspaniałych chwil..Dlaczego odchodzę ? Więc odchodzę z powodu spraw prywatnych .. Czy wrócę ? Na pewno wrócę i myślę ,że wrócę już 19 lipca ,więc będą to już wakacje. Przyjeżdża do mnie bardzo ważna osoba z którą nie widzę się na co dzień. Chce spędzić z nią  trochę czasu. Normalnie bym nie odeszła,lecz myśl,że mogę wejść na ten wspaniały serwer jest tak ogromna,że z myślą,że odeszłam na jakiś czas to uczucie jest mniejsze. Chciałabym pozdrowić kilka osób :

_Klocek_ - Klocusiu ! <3 Do zobaczenia niedługo ;*

Syriusz105 - Dzięki za szansę w TSA , na pewno wrócę do tak wspaniałej frakcji i obiecuję,że poprawię swoją aktywność :) Powodzenia ! :D

Dominik997 - Powodzenia w randze Słupka :D Trzymaj się młody ! ;D 

Rudy97PL - Bidak ;D Trzymaj się paróffko ;* 

KubeeQ - Trzymaj się przyjacielu ! ;3

BlackWorld - Te rozmowy na mumble ;D Powodzenia ! ;]

Norbi1478 - Hihi ;D Życzę Ci więcej mózgu XD Paa ;33 ;* 

I ogólnie pozdrawiam całą moją kochaną frakcje TSA <3 

Przepraszam,jeśli kogoś nie wymieniłam . W każdym razie trzymajcie się wszyscy ! ;D

No to ten ...  Do Zobaczenia ! <333

Zuzanna123 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin