Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy Komisji Spraw Frakcyjnych - arson*

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
Dnia 05.07.2020 zostałem wpisany na czarną listę Komisji Spraw Frakcyjnych. Od tamtego czasu minęło pełne dziewięć miesięcy (05.07.2020 - 19.05.2021) dlatego też tutaj się znajduje i apeluję. Na czarną listę Komisji Spraw Frakcyjnych zostałem wpisany za wynoszenie poufnych informacji z discorda frakcji San Andreas Police Department. Nie mam prawa sobie zarzucić, że tego nie było bo niestety, ale w pełni bólu muszę powiedzieć, że wynoszenie poufnych informacji z discorda San Andreas Police Department miało takie miejsce w maju 2020 roku. W pełni przyznaje się do wynoszenia informacji z discorda San Andreas Police Department i przyjmuje to na klatę, nie wstydzę się tego napisać, że ''sprzedałem się dla osób z DM'a''. Tak jak napisałem zdanie wyżej, nie boję się o tym pisać ani mówić, po prostu biorę to na klatę i wiem, że tak nie powinno się robić jako funkcjonariusz San Andreas Police Department, na prawdę... Nie wiem co wtedy we mnie wstąpiło, ale po prostu jakoś tak wyszło i niestety, ale tego nie zmienimy. Na ten moment mogę powiedzieć, że przemyślałem swój błąd i go całkowicie zrozumiałem to co miało incydent w maju 2020 roku. Z tego miejsca pragnę przeprosić całe Executive Staff oraz Command Staff frakcji San Andreas Police Department za to co miało miejsce w maju, mam nadzieję, że zrozumiecie mnie w pełni, tak jak napisałem - błąd swój przemyślałem i go zrozumiałem. Jedno wielkie PRZEPRASZAM...

Z poważaniem,
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          arson*   

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin