Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Dziken - oskarżony przez Korni.

Korni.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Dziken
Data i godzina zdarzenia: 22.05.2021 ~17:15
Pełen opis sytuacji: Stałem przy Garver Bridge na poboczu, podjechał do mnie oskarżony Officer poza służbą i napisał "[2021-05-22 17:13:53] [Output] : Dziken [7]: czekam na nowy odcinek sapd multimedia" co uznałem jako prowokację w moją stronę, ponieważ wiemy jak zakończyła się moja przygoda w tej frakcji. Funkcjonariusz pisząc to złamał regulamin frakcji, dokładnie "
Funkcjonariusz będący na służbie jak i poza nią powinien godnie reprezentować swoją osobę jak i jednostkę, należy pamiętać że każdy większy lub mniejszy występek pracowników to plama na dobrym imieniu frakcji."
Dowód, który to potwierdza całe zajście: [2021-05-22 17:13:53] [Output] : Dziken [7]: czekam na nowy odcinek sapd multimedia

Ja, Korni. zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Dobrze, opisze to inaczej. Podczas postoju przy Garver Bridge podjechałeś przede mnie i napisałeś:

[2021-05-22 17:13:19] [Output] : Dziken [7]: siema 

[2021-05-22 17:13:27] [Output] : Dziken [7]: sprzedajesz gorącynóż?

Ja nie chciałem Ci odpisywać, bo po prostu nie chciałem wchodzić z Tobą w dyskusję, Ty natomiast myśląc, że stoję AFK odpisałeś

[2021-05-22 17:13:41] [Output] : Dziken [7]: no dobra 

[2021-05-22 17:13:53] [Output] : Dziken [7]: czekam na nowy odcinek sapd multimedia 

Po czym bardzo szybko odjechałeś. Dalej nie wiesz o co chodzi? Nie zależy mi na Twoich przeprosinach pisanych od niechcenia a na ukaraniu Twojej osoby przez Zarząd.

No więc tak. Jechałem sobie w kierunku Garvera po czym zobaczyłem ciebie w hotknifie, zatrzymałem się ponieważ od dłuższego czasu szukam owego pojazdu (( jakbyś nie wiedział oczywiście gorącynóż = hotknife )), zapytałem się ciebie czy może czasami nie sprzedajesz, nie dostałem odpowiedzi więc dałem sobie spokój, a jako iż lubię twoje nagrania ze służby, chciałem ci podsunąć pomysł z sklejeniem może jakiegoś nowego nagrania. Szybko odjechałem dlatego iż prowadziłem pojazd o nazwie turismo, które ma jedno z lepszych przyspieszeń w Gta SA. I tak, dalej nie wiem o co ci chodzi. 

Edytowane przez Dziken

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin