Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Entiohy - oskarżony przez baziu.

baziu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Entiohy
    Data i godzina zdarzenia: 25 maja 2021, około godziny 17.
    Pełen opis sytuacji: Witam, dnia 25 maja 2021 jeździłem pojazdem marki Bullet po San Fierro, w pewnym momencie napotkałem pościg, jechałem za nim około 30 sekund, dostałem 3 bindy oraz natychmiastowo się odłączyłem. Po paru minutach od odłączenia jadę po San Fierro i nagle zostają mi przestrzelone opony. Rozumiem, gdybym jeździł ciągle za pościgiem, lecz w tej sytuacji przypadkowo spotkałem funkcjonariusza, gdy poruszałem się po San Fierro.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/63IfmI7

Ja, baziu zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez baziu

Uszanowanie, Police Officer I @Entiohy

21 minut temu, baziu napisał:

jechałem za nim około 30 sekund, dostałem 3 bindy

Nie ładnie tak kłamać baziu.. Czy Ty w każdej skardze musisz kłamać?

Za pościgiem jechałeś dobre 4-5 minut, zgodę na ostrzał twojej osoby wydała osoba wtedy dowodząca pościgiem - czytaj Supervisor.

Co do bindów.. Nie dostałeś ich trzech, znacznie więcej..

Spoiler

[2021-05-25 17:16:39] [Output] : *MEGAFON* (Entiohy): Odłącz się od kordonu pościgowego, w przypadku nie wykonania polecenia zostaniesz staranowany lub ostrzelany!
[2021-05-25 17:16:50] [Output] : *MEGAFON* (Entiohy): Odłącz się od kordonu pościgowego, w przypadku nie wykonania polecenia zostaniesz staranowany lub ostrzelany!
[2021-05-25 17:17:37] [Output] : *MEGAFON* (Entiohy): Odłącz się od kordonu pościgowego, w przypadku nie wykonania polecenia zostaniesz staranowany lub ostrzelany!
[2021-05-25 17:17:48] [Output] : *MEGAFON* (Entiohy): Odłącz się od kordonu pościgowego, w przypadku nie wykonania polecenia zostaniesz staranowany lub ostrzelany!
[2021-05-25 17:18:46] [Output] : *MEGAFON* (Suszek*): Odłącz się od pościgu! W przeciwnym razie zostaniesz ostrzelany!
[2021-05-25 17:18:49] [Output] : *MEGAFON* (Entiohy): Odłącz się od kordonu pościgowego, w przypadku nie wykonania polecenia zostaniesz staranowany lub ostrzelany!

24 minuty temu, baziu napisał:

Rozumiem, gdybym jeździł ciągle za pościgiem

Ale przecież to robiłeś.. I na każdym pościgu utrudniasz nasze działania, nie chcesz się odłączyć, a później skargi.

24 minuty temu, baziu napisał:

lecz w tej sytuacji przypadkowo spotkałem funkcjonariusza, gdy poruszałem się po San Fierro.

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że magicznie wiedziałeś gdzie znajdował się kordon pościgowy..

Co do momentu "przypadkowego spotkania funkcjonariusza" - no tak średnio bym powiedział. Jechałeś cały czas za mną od momentu tunelu na Queens, aż do tego "przypadkowego spotkania funkcjonariusza".

Do kordonu pościgowego przyłączyłeś się od momentu sweeperów na Doherty w San Fierro. Jechałeś za nami jak już wspomniałem dobre 4-5 minut, dostałeś 6 bindów, nie odłączyłeś się. Dlatego też została wydana zgoda na ostrzał.

15 minut temu, Entiohy napisał:

Nie ładnie tak kłamać baziu.. Czy Ty w każdej skardze musisz kłamać?

Za pościgiem jechałeś dobre 4-5 minut, zgodę na ostrzał twojej osoby wydała osoba wtedy dowodząca pościgiem - czytaj Supervisor.

Co do bindów.. Nie dostałeś ich trzech, znacznie więcej..

Nie kłamię, napisałem, że jechałem około 30 sekund i dostałem z tego co pamiętam 3 bindy, resztę co podałeś raczej nie były do mnie. Gdy dostałem bindy, to się odłączyłem.

17 minut temu, Entiohy napisał:

Ale przecież to robiłeś.. I na każdym pościgu utrudniasz nasze działania, nie chcesz się odłączyć, a później skargi.

Odłączyłem się. Jak widać na nagraniu jechałem po SF i przypadkowo Cię spotkałem, a ty postanowiłeś, że przebijesz mi opony.

18 minut temu, Entiohy napisał:

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że magicznie wiedziałeś gdzie znajdował się kordon pościgowy..

Co do momentu "przypadkowego spotkania funkcjonariusza" - no tak średnio bym powiedział. Jechałeś cały czas za mną od momentu tunelu na Queens, aż do tego "przypadkowego spotkania funkcjonariusza".

Do kordonu pościgowego przyłączyłeś się od momentu sweeperów na Doherty w San Fierro. Jechałeś za nami jak już wspomniałem dobre 4-5 minut, dostałeś 6 bindów, nie odłączyłeś się. Dlatego też została wydana zgoda na ostrzał.

Na nagraniu żadnego kordonu nie było, stałeś tylko ty na poboczu i nagle wyszedłeś z pojazdu i zacząłeś strzelać. Proszę mi wskazać, w którym momencie za tobą jechałem. Jakbym się nie odłączył, to by przede mną nikogo nie było ;) 

8 minut temu, baziu napisał:

Odłączyłem się. Jak widać na nagraniu jechałem po SF i przypadkowo Cię spotkałem, a ty postanowiłeś, że przebijesz mi opony.

Przypadkowo, no nie. Przecież Ci napisałem.

33 minuty temu, Entiohy napisał:

9 minut temu, baziu napisał:

Na nagraniu żadnego kordonu nie było

Kordon pościgowy stał za zakrętem.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin