Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na JoPek

MariuszHamak
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tytuł wątku (wpisujemy w pole tytuł): Skarga na @JoPeK.
Treść wątku:
Login: MariuszHamak
Nick: MariuszHamak
Nick osoby oskarżonej: @JoPeK.
Powód napisania skargi:  Bezpodstawne otrzymanie kary za uciekanie przed zatrzymaniem.
Data zdarzenia: 30.05.2021 00:20-35
Dowody: logi 
Opis sytuacji: Jechałem główną drogą w sf obok lotniska, nagle zatrzymuje mnie policjant i prosi żebym zjechał na pobocze, zjechałem w przeciągu sekundy zatrzymałem się po czym napisał "jedź za mną", więc pojechałem i zatrzymaliśmy się przy torach. Po podaniu powodu zatrzymania który znałem bo przekroczyłem prędkość, dodam, że jechałem perenialem który osiąga prędkość maksymalną 120 km/h więc uciekanie nim byłoby conajmniej idiotyczne, dostałem również karę za taran który nie miał miejsca i nie zostało mi to nigdzie udowodnione nawet po zadawaniu pytań.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  https://imgur.com/a/PwMQtsB

Witam Police Officer I JoPeK.

Zatrzymałem Cię za przekroczenie prędkości w terenie zabudowanym, natomiast jeśli chodzi o twój "taran" oraz "ucieczkę" to byłeś poszukiwany na podstawie komputera policyjnego i miałeś tam wpis od Reppo z dnia 07.02.2021 który przedstawiłem Ci na chacie /do w następujący sposób:

[2021-05-30 00:32:38] [Output] : * [07.02.2021] Ucieczka przed SAPD + celowy taran jednostki // Detective I Reppo (JoPeK.)

Stąd otrzymałeś 30 minut więzienia. Nie mam nic więcej do dodania, a następnym razem przeczytaj regulamin skarg bo masz niepoprawny wzór. Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin