Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

➤ Powroty do organizacji - Dirty Angels

Calvin.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

powroty.png
D8LP9TM.png
 Powrót do organizacji jest obliczany na podstawie okresu, który minął od odejścia, jeśli piszesz powrót po dwóch miesiącach, to ranga automatycznie idzie niżej. Przykład: Byłeś/aś na randze Szatan Wcielony i piszesz powrót po 4 miesiącach, to otrzymasz powrót na rangę Diabełek.

Przed napisaniem powrotu zapoznaj się z wymaganiami: 

Musisz spełniać wymagania jakie są przy rekrutacji do organizacji,
 Wcześniejsze bycie członkiem organizacji,
● Wcześniejsze dobrowolne opuszczenie organizacji,
 Przy wcześniejszym odejściu nie spowodować sytuacji, która powodowała wpisanie na czarną listę organizacji,
 Od ostatniego członkostwa w organizacji nie być wydalonym, bądź wpisanym na czarną listę organizacji,
 Dowód na wcześniejszy pobyt w organizacji (np. wycinek z ogłoszeń forum).

W momencie odejścia być na randze minimum Piekielny Diabełek.

Odczekać minimum miesiąc od daty odejścia. 

E9yRtTC.png

Wzór:

Login: <login>
Nick: <nick>
Ranga podczas odejścia: <ranga>
Data odejścia: <data>
Czy spełniasz powyższe wymagania?: <odpowiedź>
Dowód na pobyt w organizacji: <odpowiedź>
Czy oświadczasz, iż zapoznałeś się z zasadami i we wniosku napisałeś tylko prawdę?: <odpowiedź>
D8LP9TM.png

Wykonane przez: @Calvin.

Autor grafiki: @Lajk*

Zakazuje się kopiowania na inne fora,
4Life MTA 2021

Edytowane przez Wodnyyy
Aktualizacja - 01.06.2024

• 3 tygodnie później...

Login: Kapper23

Nick: Kapsonyy

Data odejścia: Około 4 miesiące temu 

Czy spełniasz powyższe wymagania: Tak, spełniam powyższe wymagania 

Dowód na pobyt w organizacji: Jako tako ss nie posiadam lecz brałem udział w eventach oraz raczej niektóre osoby pamietaj mój pobyt np @Copecka.

Czy oświadczasz iż zapoznałeś się z zasadami, i w wniosku napisałeś tylko prawdę: Tak, zapoznałem sie z zasadami i wnioskuje iż napisałem tylko prawde, 160173

Zostajesz przywrócony na rangę Diabełek - zgłoś się do kogoś z zarządu o dodanie do organizacji.

Edytowane przez Calvin.

• 1 miesiąc temu...

Login: mafiamolix

Nick: TiVo.

Data odejścia: około 5 miesięcy temu.

Czy spełniasz powyższe wymagania:  Tak, spełniam powyższe wymagania

Dowód na pobyt w organizacji: Jako tako ss nie posiadam lecz brałem udział w eventach oraz raczej niektóre osoby pamietaj mój pobyt np: @Hinox

Czy oświadczasz iż zapoznałeś się z zasadami, i w wniosku napisałeś tylko prawdę: Tak, zapoznałem sie z zasadami i wnioskuje iż napisałem tylko prawde, 97478

Zostajesz przywrócony na rangę Diabełek - zgłoś się do kogoś z zarządu o dodanie do organizacji.

Edytowane przez Hinox

Login:  Copecka
Nick: Lukass.
Ranga podczas odejścia: Sprośny Aniołek
Data odejścia: 19.07.2021
Czy spełniasz powyższe wymagania?: Tak
Dowód na pobyt w organizacji: Takiego V-lidera jak mnie to każdy napewno pamięta z zarządu.
Czy oświadczasz, iż zapoznałeś się z zasadami i we wniosku napisałeś tylko prawdę?: Tak

Zostajesz przywrócony na rangę Sprośny Aniołek, tym samym zasilasz ponownie grono zarządu organizacji.

Edytowane przez Hinox

• 3 tygodnie później...

Login: Major_Specnaz
Nick: ViTeeK*
Ranga podczas odejścia:  Diabełek
Data odejścia: 06.06.2021r.
Czy spełniasz powyższe wymagania?: Tak
Dowód na pobyt w organizacji: Jest w odejsciach z 6 czerwca
Czy oświadczasz, iż zapoznałeś się z zasadami i we wniosku napisałeś tylko prawdę?: 

Tak, zapoznałem sie z zasadami i wnioskuje iż napisałem tylko prawde, 214993  
                                                                                                                     Powrót przez rekrutację.                                                                                          

Edytowane przez Poga*

• 2 tygodnie później...

Login: FiFikkk
Nick: FaFikkk
Ranga podczas odejścia: Dozorca Piekieł
Data odejścia: 28 Lipca tego roku (2021)
Czy spełniasz powyższe wymagania?: Tak
Dowód na pobyt w organizacji: Aktywność discord ogłoszenia zwózki itp.
Czy oświadczasz, iż zapoznałeś się z zasadami i we wniosku napisałeś tylko prawdę?: Tak

Zostajesz przywrócony na rangę Dozorca Piekieł - zgłoś się do kogoś z zarządu o dodanie do organizacji.

Edytowane przez Poga*

Login:nenil123 
Nick: Nenil.gg 
Ranga podczas odejścia:Diabełek (chyba) 
Data odejścia:6 sierpnia 
Czy spełniasz powyższe wymagania?: ta
Dowód na pobyt w organizacji: Byłem i chyba mnie pamiętacie hehe 
Czy oświadczasz, iż zapoznałeś się z zasadami i we wniosku napisałeś tylko prawdę?:no jasne 

Powrót przez rekrutacje.

Edytowane przez Poga*

• 5 tygodni później...

Login: Norsek
Nick: Norsek 
Ranga podczas odejścia: Dozorca Piekła (czerwiec-lipiec)
Data odejścia:  28.07.2021 
Czy spełniasz powyższe wymagania?: Jasne ze tak
Dowód na pobyt w organizacji: Fafcior Greyna Bosiczka Poga i Fan skuterow znaczh copecka 
Czy oświadczasz, iż zapoznałeś się z zasadami i we wniosku napisałeś tylko prawdę?: Proste ze tak kc <3

Zostajesz przywrócony na rangę Dozorca Piekieł - zgłoś się do kogoś z zarządu o dodanie do organizacji.

Edytowane przez Poga*

• 3 tygodnie później...

Login: Mamba.
Nick: Lajk*
Ranga podczas odejścia: Upadły Anioł
Data odejścia: 28.07.2021
Czy spełniasz powyższe wymagania?: Tak.
Dowód na pobyt w organizacji: Autor grafiki: @Lajk*
Czy oświadczasz, iż zapoznałeś się z zasadami i we wniosku napisałeś tylko prawdę?: Tak.

Zostajesz przywrócony na rangę Książe Ciemności - o dodanie zgłoś się do kogoś z zarządu.

Edytowane przez Hinox

Login: xNancio
Nick: xNancio
Ranga podczas odejścia: Sprośny aniołek
Data odejścia: Odejścia jako takiego nie było, przestałem grać z powodu bana z dnia 4 czerwca 2020 roku.
Czy spełniasz powyższe wymagania?: Niestety jestem aktualnie po resecie konta i do spełnienia wymagań brakuje mi tylko i wyłącznie przegranych godzin, lecz myślę, że jest to kwestia max 2 tygodni (może się uda zrobić wyjątek).
Dowód na pobyt w organizacji:                                                                                                                                      Lista zasłużonych

@xNancio

Czy oświadczasz, iż zapoznałeś się z zasadami i we wniosku napisałeś tylko prawdę?: Tak

Powrót jedyne poprzez rekrutację. Zostałeś wydalony za brak aktywności.

Edytowane przez Lisa_

• 2 tygodnie później...

Login: EventiSe
Nick: _EventiSe
Ranga podczas odejścia: Upadły Anioł
Data odejścia: 29/07/2021
Czy spełniasz powyższe wymagania?:Oczywiście
Dowód na pobyt w organizacji: @Norsek @Hubus. @A$U$  Greyna i pare innych osób aleee... https://imgur.com/a/9zwDxCY
Czy oświadczasz, iż zapoznałeś się z zasadami i we wniosku napisałeś tylko prawdę?: Tak jest,

Zostajesz przywrócony na rangę Książe Ciemności, proszę zgłosić się do zarząd w celu dodania.

Edytowane przez Lisa_

• 3 tygodnie później...

Login: Zoultanooo_1337
Nick: Inaf
Ranga podczas odejścia: Diabełek
Data odejścia: 23.09
Czy spełniasz powyższe wymagania?: yo
Dowód na pobyt w organizacji: Jedyne co to może mój wniosek o odejście lub pamięć niektórych członków
Czy oświadczasz, iż zapoznałeś się z zasadami i we wniosku napisałeś tylko prawdę?: Tak.

Powrót przez rekrutację. Od odejścia minęły 2 miesiące, co za tym idzie ranga niżej, miałeś najniższą rangę.

Edytowane przez Hinox

Login: wydechh
Nick: wydechh
Ranga podczas odejścia: Piekielny diabełek 
Data odejścia: 20 Lipca
Czy spełniasz powyższe wymagania?: tak
Dowód na pobyt w organizacji: Odejścia z organizacji. 
Czy oświadczasz, iż zapoznałeś się z zasadami i we wniosku napisałeś tylko prawdę?: tak 

Powrót przez rekrutację. Od odejścia minęło 128 dni, co stanowi 4 miesiące i 5 dni (2 miesiące od odejścia - ranga niżej). 

Edytowane przez Hinox

Login: Majster_20
Nick: elektroda_4mm

Ranga podczas odejścia: Dozorca Piekła
Data odejścia: 25.10.2021
Czy spełniasz powyższe wymagania?: Tak, spełniam
Dowód na pobyt w organizacji: Ogłoszenia org.
Czy oświadczasz, iż zapoznałeś się z zasadami i we wniosku napisałeś tylko prawdę?: Tak

Przysługuje Tobie powrót na Diabełka, jeśli pasuje Ci taki układ to zgłoś się do kogoś z zarządu o dodanie.

Edytowane przez Hinox

• 5 tygodni później...

Login: prezes_gruby
Nick: <prezes_gruby
Ranga podczas odejścia: Diabełek
Data odejścia: 22.12.2021
Czy spełniasz powyższe wymagania?: tak

Dowód na pobyt w organizacji: 
Czy oświadczasz, iż zapoznałeś się z zasadami i we wniosku napisałeś tylko prawdę?: Takimage.thumb.png.0ffcfd0e0d17b5514ff9062a7501ee6b.png

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin