Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na deluXe - oskarżony przez grubyyo

grubyyo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @deluXe
    Data i godzina zdarzenia:06:06:2021 19:00
    Pełen opis sytuacji:Mój kolega miał pościg dał się niestety złapać później zostałem zabity w aucie zrobiłem tpdm wziąłem auto i podjechałem zobaczyć jak z moim kolegą po czym oskarżony zaczął mnie ostrzeliwać bez powodu oraz przebił trzy opony.Kiedy mój kolega zapytał się dlaczego to zrobił odpisał "Bo mogę".Według mnie doszło tutaj do nadużycia broni palnej.Pozdrawiam grubyyo
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:https://imgur.com/a/qNkVEci

[2021-06-06 19:54:43] [Output] : deluXe [97]: Bo moge
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Ja, grubyyo zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Powód użycia broni palnej widoczny jest na załączonym filmiku. 

21 minut temu, grubyyo napisał:

Dowód, który to potwierdza całe zajście:https://imgur.com/a/qNkVEci

Sam sobie strzelasz w łeb pisząc takie skargi.

4 minuty temu, deluXe napisał:

Powód użycia broni palnej widoczny jest na załączonym filmiku. 

Sam sobie strzelasz w łeb pisząc takie skargi.

Co ci tym zrobiłem mam pytanie uderzyłem w samochód mojego kolegi a nie w wasz radiowóz.
Twój powód jest znikomy.

Edytowane przez grubyyo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin