Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy - Stuba.

Stuba
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Sieeema widzowie oraz Witam Szanowne Grono KSF.
Nowy miesiąc, więc nowa apelacja. Apelacja nie będzie pisana "z krawatem". Na samym początku chciałbym wspomnieć, że od mojej wpadki z materiałami szkoleniowymi minęło już dosyć sporo czasu. W tym okresie zrozumiałem swój błąd, nie da się oszukać, byłem dzbanem. W poprzednich apelacjach wyjaśniałem krok po kroku, co i jak było. Teraz postaram się Szanowne Grono przekonać, dlaczego zasługuję na drugą szansę. Jestem graczem 4LIFE od końca września 2k17 roku, są to prawie 4 lata, przez okres ten zdobyłem wyłącznie 6 kar na serwerze. Nie jestem graczem typu odwalacz, który wbija po**********ć maniane ze znajomymi. Wręcz przeciwnie, zawszę miło spędzałem czas ze znajomymi we frakcjach. Jak już wspomniałem o frakcjach, byłem w każdej frakcji na serwerze, zaczynając od SAPD, a kończąc na TSA. W każdej frakcji zdałem akademię, z żadnej frakcji nie zostałem wydalony przez moją głupotę (w SAPD, przez nieaktywność lota <-- to nie głupota w porównaniu co inni odwalają). W żadnej frakcji nigdy nie miałem czarnej listy. Myślę, że moja osoba zasługuję na drugą szansę, zrozumiałem swój błąd i przepraszam. To się więcej nie powtórzy, chciałbym wrócić na serwer i znów spędzić fajne chwile we frakcjach. Nie będę leciał w kulki, od pierwszej apelacji mi zależy na zdjęciu tej czarnej listy KSF. Mam nadzieję, że owa apelacja nie zostanie odrzucona z powodu takiego, że nie jest pisana "z krawatem". Nie jestem typem osoby, która na siłę ma udawać, że jaki to ja nie jestem w pisaniu trudnych słów. Jest to apelacja z czarnej listy KSF, a nie jakieś podanie do pracy. Pozdrawiam Big B.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin