Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Romek. - oskarżony przez Szymsiorek

siema.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Romek.
    Data i godzina zdarzenia: 13:45-14:00 13.06.2021
    Pełen opis sytuacji:  Jadąc w stronę mojego domu, przez Glen Park zauważyłem kilka funkcjonariuszy. Chcąc zobaczyć, kogo oni gonią podjechałem do różowego Cheetaha, którym kierował @Bujan. Po chwili udałem się  w stronę domu, ale  zostałem zabity przez @Romek. Nikogo nie taranowałem oraz nie utrudniałem pościgu. Zostałem przez niego zabity oraz mój pojazd został pozostawiony na środku drogi.  Zostałem zabity bezpodstawnie. Proszę mi wyjaśnić, dlaczego mnie zabito?

[2021-06-13 13:52:24] [Output] : >> Romek. [70]: Czemu mnie zabiles?
[2021-06-13 13:53:04] [Output] : << Romek. [70]: to po co sie krecisz kolo akcji specjalnie jakby no nie rozumiem

Dowód, który to potwierdza całe zajście: 
[2021-06-13 13:51:04] [Output] : Szymsiorek [157]: Kot mnie zabil?
[2021-06-13 13:51:13] [Output] : KavKa* [195]: kot czy kto?
[2021-06-13 13:51:15] [Output] : Szymsiorek [157]: kto
[2021-06-13 13:52:01] [Output] : << KavKa* [195]: Romek.

Ja, Szymsiorek zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam, Detective II Romek.
W momencie gdy goniliśmy różowego cheetaha i chcieliśmy go zablokować dojeżdżałem do kordonu, przy którym byłeś Ty w comecie, 2 inne różowe cheetahy oraz różowy bullet, Gdy dojeżdżałem z mojej perspektywy próbowałeś pomóc uciekinierowi oraz utrudniałeś manewry funkcjonariuszom i blokowałeś jeden radiowóz (czarnego patriota) wraz z resztą pojazdów które wymieniłem. Po chwili gdy wysiadłem z pojazdu dopiero wszyscy zaczęliście odjeżdżać. Po drugie nie rozumiem również co Cię interesuję kto ucieka i po co podjeżdżasz pod kordon tym samym utrudniając nam pracę. Miłego dnia. 

10 minut temu, Romek. napisał:

Witam, Detective II Romek.
W momencie gdy goniliśmy różowego cheetaha i chcieliśmy go zablokować dojeżdżałem do kordonu, przy którym byłeś Ty w comecie, 2 inne różowe cheetahy oraz różowy bullet, Gdy dojeżdżałem z mojej perspektywy próbowałeś pomóc uciekinierowi oraz utrudniałeś manewry funkcjonariuszom i blokowałeś jeden radiowóz (czarnego patriota) wraz z resztą pojazdów które wymieniłem. Po chwili gdy wysiadłem z pojazdu dopiero wszyscy zaczęliście odjeżdżać. Po drugie nie rozumiem również co Cię interesuję kto ucieka i po co podjeżdżasz pod kordon tym samym utrudniając nam pracę. Miłego dnia. 

Nie miałem zamiaru utrudniać wam pracy, Podjechałem pod Różowego Cheetaha ponieważ Jak już wspomniałem - chciałem zobaczyć kogo gonicie. 

Czemu zostałem zabity? Twoim zdaniem próbowałem mu pomóc? Otóż ja mu nie pomagałem, kierowałem się w stronę domu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin