Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na QumiK^.^ - oskarżony przez RiCo1212

RiCo1212
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @QumiK^,^
 Data i godzina zdarzenia:
14.06.2021 około 14.00
 Pełen opis sytuacji: Robiłem pościg, który trwał około 20 minut, zakończył się on w Dillimore właśnie takim zajściem. Funkcjonariusz Qumik^.^ rozstawiał kolczatkę na wyjeździe z Dillimore, z tego co wiem nie można rozstawiać kolczatki dosłownie kiedy pojazd przejeżdża przez nią. Na nagraniu kolczatka pojawia się nawet za samochodem. Dodam, że starałem się utrzymać "cywilizowany" pościg tzn. nie jeździłem po bezdrożach, ani nie skakałem na różnych skoczniach.
 Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/vxtiSbp

Ja, RiCo1212 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuję.

Edytowane przez RiCo1212

Uszanowanie, o3guFBm.pngo3guFBm.png @QumiK^,^.
Zacznijmy od początku - błędny tytuł skargi - nick oskarżonego.
( Do poprawy. )

31 minut temu, RiCo1212 napisał:

rozstawiał kolczatkę na wyjeździe z Dillimore, z tego co wiem nie można rozstawiać kolczatki dosłownie kiedy pojazd przejeżdża przez nią.

Kolczatka nie została rozłożona w momencie, kiedy przez nią przejechałeś, została rozłożona +/- 3/4 sec przed Twoim przejazdem.
Wnioskować można to m.in po przebitych obu lewych oponach, na która załapała kolczatka. Oznacza to, że nie została rzucona pod pojazd, tylko przed niego.

32 minuty temu, RiCo1212 napisał:

Na nagraniu kolczatka pojawia się nawet za samochodem. Dodam, że starałem się utrzymać "cywilizowany" pościg tzn. nie jeździłem po bezdrożach, ani nie skakałem na różnych skoczniach.

Na Twoim nagraniu owszem, pojawiła się po przejeździe. Jest to i dobrze zmontowane i dobrze zmanipulowana za pomocą kamery pojazdu.
( Nie wiem czy było to celowe czy zbieg okoliczności - kamera. )
Niestety na Twojej powtórce również idzie dostrzec, kiedy rozpoczął się etap rozkładania kolczatki.

Perspektywa oskarżyciela.
Perspektywa funkcjonariusza.

Całość wyglądała następująco.
https://imgur.com/a/okJWSV3

Ode mnie to wszystko, pozdrawiam o3guFBm.pngo3guFBm.png QumiK^,^

6 godzin temu, QumiK^,^ napisał:

Zacznijmy od początku - błędny tytuł skargi - nick oskarżonego.
( Do poprawy. )

Proszę bardzo

Na Twoim nagraniu owszem, pojawiła się po przejeździe. Jest to i dobrze zmontowane i dobrze zmanipulowana za pomocą kamery pojazdu.
( Nie wiem czy było to celowe czy zbieg okoliczności - kamera. )
Niestety na Twojej powtórce również idzie dostrzec, kiedy rozpoczął się etap rozkładania kolczatki.

Czy według Ciebie zdążyłbym w 10-20 minut (mniej więcej tyle minęło od zakończenia pościgu do skargi) "dobrze zmontować" nagranie oraz napisać całą skargę? Mogę się mylić ale wydaję mi się, że dobry montaż filmiku trwa trochę więcej niż 20 minut. Oczywiście zdaję też sobie sprawę, że mógł to być jakiś lag serwera, bądź mój.

+/- 3/4 sec przed Twoim przejazdem.

Wydaję mi się, że nawet z twojej perspektywy widać, że nie było to 3-4 sekundy, a trochę mniej. Nie wiem co chciałeś zaznaczyć tym czerwonym kwadratem, to że mnie w końcu zauważyłeś, bo na pewno nie zacząłeś wtedy rozstawiać kolczatki. Widać, że jesteś lepszym montażystą.

Tu jeszcze dorzucę 3-minutowe nagranie z pościgu, może tu też dostrzeżesz jakiś montaż. https://www.youtube.com/watch?v=EAS5-w49Jec&ab_channel=RiCo

Edytowane przez RiCo1212

11 minut temu, RiCo1212 napisał:

Proszę bardzo

Czy według Ciebie zdążyłbym w 10-20 minut (mniej więcej tyle minęło od zakończenia pościgu do skargi) "dobrze zmontować" nagranie oraz napisać całą skargę? Mogę się mylić ale wydaję mi się, że dobry montaż filmiku trwa trochę więcej niż 20 minut. Oczywiście zdaję też sobie sprawę, że mógł to być jakiś lag serwera, bądź mój.

Wydaję mi się, że nawet z twojej perspektywy widać, że nie było to 3-4 sekundy, a trochę mniej. Nie wiem co chciałeś zaznaczyć tym czerwonym kwadratem, to że mnie w końcu zauważyłeś, bo na pewno nie zacząłeś wtedy rozstawiać kolczatki. Widać, że jesteś lepszym montażystą.

Zdecydowanie bardziej stawiałem na drugą część tej wypowiedzi.

dobrze zmanipulowana za pomocą kamery pojazdu.

Spam tył/przód uniemożliwa dostrzeżenie faktycznego momentu rozpoczęcie rozkładania kolczatki - nie wiem czy to miałeś na celu widząc mnie.
( Nie chce abyś źle odebrał to stwierdzenie. )

Z dokładnych obliczeń w większym gronie zostało to rozłożone w przeciągu ~2.9 sec przed Twoim przejazdem co pokrywało by się z moimi słowami "+/-".

Tu jeszcze dorzucę 3-minutowe nagranie z pościgu, może tu też dostrzeżesz jakiś montaż.

O to mi właśnie chodziło. Uważam, że tym nagraniem wykluczyłeś swoje pierwsze słowa.

7 godzin temu, RiCo1212 napisał:

Dodam, że starałem się utrzymać "cywilizowany" pościg tzn. nie jeździłem po bezdrożach, ani nie skakałem na różnych skoczniach.

Oczywiście zdaję też sobie sprawę, że mógł to być jakiś lag serwera, bądź mój.

Z tym zgodzę się w pełni - widać to w momencie przebicia Twoich opon przez powietrze, gdzie sama kolczatka ustawiła się po ~2 sec od przejazdu.

Edytowane przez QumiK^,^

10 minut temu, QumiK^,^ napisał:

Spam tył/przód uniemożliwa dostrzeżenie faktycznego momentu rozpoczęcie rozkładania kolczatki - nie wiem czy to miałeś na celu widząc mnie.
( Nie chce abyś źle odebrał to stwierdzenie. )

Jak zapewne widzisz, na pełnej powtórce robię tak przez cały czas, taki już mam po prostu zwyczaj.

10 minut temu, QumiK^,^ napisał:

O to mi właśnie chodziło. Uważam, że tym nagraniem wykluczyłeś swoje pierwsze słowa.

Jedyne co widzę złego w tym nagraniu to skok przy zjeździe z autostrady i było to czysto spowodowane moim błędem, dawno nie grałem na tym serwerze i zapomniałem o używaniu ogranicznika, potem już sobie o tym przypomniałem. Na nagraniu również widać jak przy tej sytuacji hamowałem, ale się niestety nie udało.

Myślę, że nie ma sensu dalej się droczyć w tej skardze.

Liczę, że uda się kiedyś powtórzyć pościg w bardziej dla was cywilizowany sposób.

Edytowane przez RiCo1212

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin