Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała na KsamiX*999 - chwalony przez Pause.

Pause
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick chwalącego: Pause
Nick chwalonego: @KsamiX*999
Powód pochwały: Profesjonalne wykonanie akcji RP, pomysłowość oraz zaangażowanie. RP było super wykonane nie było jakiejś stypy ani nic podobnego. Gracz moim zdaniem angażuje się bardzo w życie frakcji 
poprzez wykonywanie częstego Rp. Jest to moje 4 Rp z tym graczem i zawsze jest super, dlatego stwierdziłem że pora napisać pochwałę.(Jeśli ss dostarczają za mało dowodów mogę również dać logi z akcji).
Opis zdarzenia: Podczas pościgu skoczyłem ze spadochronu z Mount Chilliad, Przy lądowaniu złamałem nogę na początku funkcjonariusz mi pomógł przed przyjazdem medyków. 
Było sprawdzenie bezpieczeństwa wokół po czym przystąpili do działania na miejscu. Po skończonym działaniu udaliśmy się do szpitala gdzie gracz wykazał się super znajomością rP.
Data zdarzenia: 02.07.2021 godz ok. 14:00
Dowód w postaci ss'ów lub logów: https://imgur.com/gallery/zW8e5Xx

Edytowane przez Pause

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin