Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Aksiu, Hebe, Reppa - oskarżony przez szybki

.szybki
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:  Hebe, Reppa, Aksiu
Data i godzina zdarzenia: Dzisiaj, chwile po 18
Pełen opis sytuacji: To tak, bedac dzisiaj na gieldzie panowie policjanci zrobili akcje, gdzie zrobili na mnie pulapke, co prawda super im wyszla, podziwiam bardzo lecz niestety nie wywiazali sie z obowiazku, gdzie powinni wezwac kogos i ze tak powiem "Wytepac" moj pojazd do przecho, niestety tego nie zrobili i go porzucili. Nie chodzi mi o te 300zl, lecz o to ze zostal porzucony.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/tUnePbq

Witam, Detective III Reppo, jako iż to ja zostałem przy twoim pojeździe oraz wezwałem sarę to ja się wypowiem. Na wstępie chciałbym Cię poinformować iż skarga jest niezgodna ze wzorem. Tak jak wcześniej wspomniałem, pojazd nie został porzucony bo zostałem z nim, administracja nie chciała go wytepać więc wezwaliśmy sarę aby odholowała pojazd po zatrzymaniu, dlaczego pojazd trafił na PP za 300? Nie mam pojęcia.

Po przeanalizowaniu logów stwierdzam, że zawiniła tutaj komunikacja dwóch pracowników SARA: Kamczi oraz Neily. Jeśli czujesz taką potrzebę, skargę zamieść w tym dziale:

https://mta4life.pl/forums/forum/467-skargi-na-pracowników/

Swoim pracownikom nie mam nic do zarzucenia, podali informację, że jest to pojazd po zatrzymaniu, nie porzucony czy źle zaparkowany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin