Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - KeveS

KeveS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich członków Komisji Spraw Frakcyjnych.

W dniu dzisiejszym 10.07.2021 przychodzę do Was z prośbą o zdjęcie z czarnej listy KSF. 
Zostałem umieszczony na liście w dniu 09.10.2020, a powodem tego było wyniesienie poufnych informacji z discorda frakcyjnego SAMD.
Wiem, że moje zachowanie było niewłaściwe i przyznaje się do błędu, który popełniłem.
Informacje te powinny pozostać wewnątrz frakcji SAMD i należało to uszanować, lecz ja niestety dopuściłem się karygodnego czynu.  
Przez ten spory okres czasu przemyślałem sobie swoje zachowanie i jestem świadomy swojego głupiego błędu i kara, która mnie za to spotkała na pewno była w pełni adekwatna do zaistniałej sytuacji. 
Jest mi bardzo przykro z tego powodu, bo ta sytuacja nie powinna mieć w ogóle miejsca, lecz niestety czasu nie jestem w stanie cofnąć, aby naprawić swój błąd. 
Żałuje tego co zrobiłem i pragnę bardzo przeprosić cały zarząd SAMD, jak i również wszystkie osoby należące do Komisji Spraw Fakcyjnych.
Następnym razem dobrze się zastanowię zanim coś zrobię. Bardzo chciałbym znów zawitać w jakieś frakcji, więc mogę obiecać, że takiego nierozsądnego zachowania z mojej strony już więcej nie będzie.

Z poważaniem KeveS. 

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin