Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Frixo.

Baker
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Baker

Nick oskarżonego: Frixo.

Powód napisania skargi: Więc, zaczęło się od mechanika, w którym sie naprawiałem. Bohaterski frixo stwierdzil, ze we mni ewjedzie. Ale ok, nie mialem mu tego za zle mogl wpasc w poślizg czy coś. Zrobil to drugi raz, gdy drugi raz sie naprawiłem. Stwierdzilem, ze go zatrzymam. zjechał na pobocze, ale po chwili momentowo odpalil sygnaly swietlne i dzwiekowe i rura. Odjechal w dal, wiec rzucilem sie za nim w poscig. Stwierdzil ze ma wezwanie, podczas calej drogi taranowal mnie, zwalnial i hamowal, abym tylko dachował. Po jakims czasie stwierdzilem ze mu odpuszcze, ale ten jechaldalej niewzruszony sytuacją. Wyłączyłem więc syreny, a ten zaczął odwalać dzikie stunty, od skoków przez dachowania do niemalże wjechania w stacje benzynową. No cóż, jechał dalej. Pod baza samd zaczal taranowac mnie jego cejocik, aka kolega Boniek wraz z sishatenem wlazacym pod koła. Po całej akcji, stwierdzil pod baza ze jednak odwolali wezwanie. 

Cos od siebie: Prosze o ukaranie go. Uciekał mi juz wczesniej motoambulansem.

http://imgur.com/a/pjKxq

Nick: Baker

Nick oskarżonego: Frixo.

Powód napisania skargi: Więc, zaczęło się od mechanika, w którym sie naprawiałem. Bohaterski frixo stwierdzil, ze we mni ewjedzie. Ale ok, nie mialem mu tego za zle mogl wpasc w poślizg czy coś. Zrobil to drugi raz, gdy drugi raz sie naprawiłem. Stwierdzilem, ze go zatrzymam. zjechał na pobocze, ale po chwili momentowo odpalil sygnaly swietlne i dzwiekowe i rura. Odjechal w dal, wiec rzucilem sie za nim w poscig. Stwierdzil ze ma wezwanie, podczas calej drogi taranowal mnie, zwalnial i hamowal, abym tylko dachował. Po jakims czasie stwierdzilem ze mu odpuszcze, ale ten jechaldalej niewzruszony sytuacją. Wyłączyłem więc syreny, a ten zaczął odwalać dzikie stunty, od skoków przez dachowania do niemalże wjechania w stacje benzynową. No cóż, jechał dalej. Pod baza samd zaczal taranowac mnie jego cejocik, aka kolega Boniek wraz z sishatenem wlazacym pod koła. Po całej akcji, stwierdzil pod baza ze jednak odwolali wezwanie. 

Cos od siebie: Prosze o ukaranie go. Uciekał mi juz wczesniej motoambulansem.

http://imgur.com/a/pjKxq

Raz, w mechaniku nie widać nic że Cię staranowałem, a tylko że przyblokowałem, stałem bokiem a więc nie możliwe by było staranowanie CIebie,

Dwa, Drugi raz nawet w Ciebie nie wjechałem, gdzie potwierdzić to może: Synthetic, Sishaten, Boniek.

Trzy, KubaT wezwał nas na akcję, a więc rurą do bazy, a że odwołał tuż przy wjeździe na bazę to już coś u niego musiało się stać.

Cztery, Podczas całej jazdy TO TY mnie taranowałeś, na sygnałach nie udolnie próbując mnie zatrzymać, idealnie prezentuje to ten screen:

zrezqUn.jpg

Pięć, tak, wyłączyłeś sygnały, i śledziłeś mnie, wręcz prześladowałeś do bazy SAMD, również skracając tym samym koło mojego domku, gdzie ja żadnego stunta nie odwaliłem, "dachowania" XDD "Wjechania w stacje" Ja tak na prawdę robiłem? XD.

Sześć, praktycznie wszyscy w SAMD wiedzą że uciekałem Moto ambulansem, bo to jest tylko gra, a ty spinasz się o jakieś wirtualne PLN'y, które i tak nie należą do Ciebie. Beka xDD

---

Tutaj rzekomo trafiłem w stację xD

x2gOZzX.jpg

Jako iż byłem tam powiem tak, po co frixo kłamiesz? Zacząłeś hamować na garver bridge i jeszcze perfidnie kłamiesz.. Kalahim i chyba nawet kruzii cały czas specowali nas albo Ciebie, nawet na mumble mówiliśmy że jak byście jechali na akcje to nie hamowałbyś tak.

Stunt? 

c81UAVM.jpg

Poznajesz to miejsce? Tam właśnie skoczyłeś, wtedy chyba cały czas byłeś specowany. Screen Cię nie ujął to od razu kłamiesz? Wiesz frixo, myślałem że jesteś inny, ale się na Tobie zawiodłem. Chociaż przyznałbyś się do błędów które popełniłeś, a nie kłamiesz. Wybacz kumplu, chyba zmieniłeś się.

Jako iż byłem tam powiem tak, po co frixo kłamiesz? Zacząłeś hamować na garver bridge i jeszcze perfidnie kłamiesz.. Kalahim i chyba nawet kruzii cały czas specowali nas albo Ciebie, nawet na mumble mówiliśmy że jak byście jechali na akcje to nie hamowałbyś tak.

Stunt? 

c81UAVM.jpg

Poznajesz to miejsce? Tam właśnie skoczyłeś, wtedy chyba cały czas byłeś specowany. Screen Cię nie ujął to od razu kłamiesz? Wiesz frixo, myślałem że jesteś inny, ale się na Tobie zawiodłem. Chociaż przyznałbyś się do błędów które popełniłeś, a nie kłamiesz. Wybacz kumplu, chyba zmieniłeś się.

Jeździliście za nami - to hamowałem, nie odpuszczaliście no to hamowałem dalej, trzeba było odjechać :-),

również poznajecie te miejsce? Również tam sobie ładnie KRD złamaliście.

Jeździliście za nami - to hamowałem, nie odpuszczaliście no to hamowałem dalej, trzeba było odjechać :-),

również poznajecie te miejsce? Również tam sobie ładnie KRD złamaliście, nie żebym się do czegoś przyznawał :-)

to hamowałem, nie odpuszczaliście no to hamowałem dalej, trzeba było odjechać

Pogrążasz się :-)

Dobra, jakie to było wezwanie. I kto wzywał, + po co skakałeś przed torami (Mostem) ... I nie zatrzymałeś się na polecenie SAPD.

KubaT - wezwanie zemdlenie pod spawnem, skakałem przez tory bo taki miałem kaprys, nie zatrzymałem się bo - akcja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin