Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Entiohy - Oskarżony przez Kasuzlami.

Kasuzlami
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Entiohy
    Data i godzina zdarzenia: Około 14:35/40
    Pełen opis sytuacji: Otóż tak. Rozpocząłem pościg z SAPD w San Fierro. Uciekałem przez dobre 5/10 minut, pojechałem na Las Venturas, następnie kierowałem się na strefe DM. Wjechałem na Grove Street, przebili oponę funkcjonariusza w bullecie który był jedynym który mnie gonił w środku DM. Wyjechałem z DM w stronę Las Venturas, na bazę organizacji. Wjechałem na bazę, zostawiłem auto i się wylogowałem. (Warto dodać, że od strefy DM do LV nikt mnie nie gonił, zgubiłem pościg.) Powodem wylogowania się była niedokończona robota, musiałem skończyć malowanie pokoju. Loguję się po około 40 minutach do gry, jestem w więzieniu. Funkcjonariusz Entiohy wsadził mnie do więzienia poprzez PID, mimo że nigdy mnie nie złapał, a stwierdził, że wylogowałem się celowo. Jeszcze raz wspomnę, że cały pościg zgubiłem już w Los Santos.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: -----

Witam, 5kMOCua.png @Entiohy, San Andreas Police.

Na początku, proszę się zapoznać z regulaminem odnośnie składania skarg - nie pełna treść wątku.

9 minut temu, Kasuzlami napisał:

Wyjechałem z DM w stronę Las Venturas, na bazę organizacji. Wjechałem na bazę, zostawiłem auto i się wylogowałem.

Dlatego też umieściłem Pańską osobę w więzieniu.

10 minut temu, Kasuzlami napisał:

a stwierdził, że wylogowałem się celowo.

Tak.

12 minut temu, Kasuzlami napisał:

musiałem skończyć malowanie pokoju.

To po co robiłeś pościg?

12 minut temu, Kasuzlami napisał:

Jeszcze raz wspomnę, że cały pościg zgubiłem już w Los Santos.

Wylogowałeś się z serwera podczas naszych działań - co pozwoliło nam, na osadzenie Pańskiej osoby w Dillimore. Szukaliśmy Cię jakieś 3/4 minuty, a Ciebie na serwerze już nie było.

Po za tym gdzie jakiekolwiek dowody?

Nie mam nic więcej do dodania, poczekamy na wypowiedź Executive Staff.

Pozdrawiam, 5kMOCua.png @Entiohy.

Podczas waszych działań? Podczas tego ze nie potrafiliście mnie złapać bulletem i 2 radiolkami gdy ja jechałem sandkingiem? Uciekłem wam to się wylogowałem - miałem pracę do dokończenia. Dałem wam szansę, zmarnowaliście ją. Skoro nie potraficie mnie wsadzić do więzienia poprzez odegranie RP to nie wsadzajcie podczas gdy mnie nie ma na serwerze.

6 minut temu, Kasuzlami napisał:

Podczas waszych działań?

Tak

6 minut temu, Kasuzlami napisał:

poprzez odegranie RP

Proszę mnie nie rozśmieszać.

Rozmawiamy tutaj o jakimkolwiek RolePlay'u, podczas gdy na pościgu dopuszczała się Pańska osoba totalnego odwalania?

2 minuty temu, Kasuzlami napisał:

Zapomniałem dodać, zdążyłem jeszcze zajechać na mechanika w LV by naprawić auto :) 

Ok, ale co to ma do rzeczy?

Zresztą, nie ja zadecydowałem o umieszczeniu Cię w więzieniu, tylko Supervisor.

Rozumiem, po każdym pościgu zakończonym ucieczką nie wolno sie wylogowywać? Nie miałem wyboru, już pisałem wyżej. Wciąż nie rozumiem jednego, uciekłem wam, po 5 minutach od ucieczki się wylogowałem. Co miałem jeszcze zrobić, wysłać wam zgłoszenie typu "Czesc, tu ja Kasuzlami. Dopiero co wam uciekłem, jestem w Las Venturas na mechaniku, przyjedzcie po mnie" ?

1 minutę temu, Kasuzlami napisał:

Rozumiem, po każdym pościgu zakończonym ucieczką nie wolno sie wylogowywać?

Po 10 minutach od momentu zgubienia jednostek Departamentu, możesz się wylogować.

Nie miałem wyboru, już pisałem wyżej.

W takim razie trzeba było nie robić pościgu, już pisałem.

Co miałem jeszcze zrobić, wysłać wam zgłoszenie typu "Czesc, tu ja Kasuzlami. Dopiero co wam uciekłem, jestem w Las Venturas na mechaniku, przyjedzcie po mnie" ?

Nie.

Pojawił Ci się na chacie nick min. jednego z funkcjonariuszy uczestniczących w pościgu. Wyjście z serwera - czy to celowe, czy po bułki do sklepu kończy się właśnie w taki sposób. 

Twoja wina, powinieneś napisać do funkcjonariusza czy działania trwają, dostałbyś odpowiedź. Nikomu nie chce się jeździć w kółko i jeśli kogoś zgubimy to odpuszczamy po paru minutach. Dostałbyś odpowiedź i takiego problemu by nie było.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin