Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[S/W] Jedną z największych vill w całym Los Santos!

MateuszXQ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa nieruchomości: Domek z Ogrodem
ID nieruchomości: 23
Cena za dobę: 180PLN/24H
Cena: Zaproponujcie, jednak chciałbym otrzymać offki poważne, a nie, które mnie rozbawią.
SS’y:  KLIK
Sposób kontaktu: Ze mną można się kontaktować w grze na /pm, na forum w wiadomości prywatnej lub też na discordzie Cross#5775.
Coś od siebie:  Jest to jedna z największych vill na serwerze, która pomieści dużo aut na serwerze. Ponadto warto też podkreślić, że ta posiadłość zawiera bankomat, a mało jest posiadłości na serwerze z bankomatami, nie licząc oczywiście baz organizacyjnych. Interesują mnie także wymiany, jednakże proszę je składać w pojazdach. Jeżeli byłaby wymiana, w której ja mam dopłacać - to mam budżet 460 tysięcy. Bardziej mi zależy na gotówce, jednak wymiana jak mnie zaciekawi, to czemu nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin