Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Apelacja o zdjęcie z czarnej listy - arson*

arsoNthecreator
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam całą Komisję Spraw Frakcyjnych.

Z dniem 31.08.2021 pragnę apelować o zdjęcie z czarnej listy Komisji Spraw Frakcyjnych. Dnia 05.07.2020, powodem wpisania było wynoszenie poufnych informacji z frakcji San Andreas Police Department. Uważam, że wpisanie mnie na czarną liste było dobrym powodem, bo takie zachowania nie są tolerowane. W pełni zrozumiałem mój błąd i chciałbym oczywiście przyznać się do błędu który popełniłem ponad rok temu, uważam że w stu procentach była to moja wina. Szczerze mówiąc, nie wiem co wtedy miałem w głowie, nie wiedziałem jakie są tego konsekwencje i wyniosłem głupią drobnostkę z discorda San Andreas Police Department, ale jednak drobnostka która dużo znaczyła i wpłyneła na moje dalsze losy. Tak jak wcześniej napisałem, że zrozumiałem swój błąd i żałuję tego co wtedy zrobiłem. Od czasu wpisania mnie na czarną listę Komisji Spraw Frakcyjnych minął ponad rok, a dokładnie rok i cztery miesiące, przez ten czas przemyślałem wszystko. W tym miejscu chciałbym przeprosić cały obecny zarząd jak i były Police Department. Uważam, że przez ten czas ''dorosłem'' i wiem, że na pewno nie zrobię tego samego po raz kolejny o ile dostanę szansę na grę we frakcji. W niedługim czasie chciałbym dostać szansę gry we frakcji dlatego też próbuję zostać zdjęty z czarnej listy. Jestem w stanie obiecać każdym czytelnikom tego wniosku, że taka sytuacja już na sto procent się nie powtórzy, tak jak wcześniej mówiłem - uważam że po prostu ''dorosłem'' i nigdy tego nie powtórze, po prostu następnym razem pierw pomyślę, a poźniej dopiero jak już coś zrobię. Teraz zbliżam się do zakończenia mojego wniosku, podsumowując; uważam, że każy człowiek zasługuje na otrzymanie drugiej szansy.

Z poważaniem, arson*.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin