Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała na KsamiX - chwalony przez PoyeBunnY

PoyeBunnY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick chwalącego: PoyeBunnY
Nick chwalonego: @KsamiX
Data zdarzenia: 03.09.2021
Powód pochwały: Jako jedyny dotrwał do końca RP i sam dzielnie walczył o moje życie do końca RP.
Opis zdarzenia:
Odegrałem RP z wypadkiem dla SAFD oraz potem jako poszkodowany dla SAMD. Na miejscu jako pierwsi dotarli ratownicy. Po pewnym czasie na miejscu zjawili się też Strażacy. Po długim RP z frakcją SAFD nadszedł czas na RP z SAMD. 2 z trzech ratowników poszło z powodu późnej godziny (nie mam nic do nich za to). Natomiast na miejscu został jeden jedyny biedny sam KsamiX. Dzielnie stawił on czoła urazom, jakie zostały wymienione, opatrzył je, a następnie udaliśmy się na szpital. Pod wjazdem do SOR stwierdziłem, że daruję dla chłopaka już i nie odegram dalej SOR-u. Nie chciałem go męczyć (bo jednak gdzieś tam mam jeszcze resztki serduszka). Jak dla mnie odwalił kawał dobrej roboty i zasługuje na pochwałę. Ogromne serduszko dla niego <3  (tylko że takie bardziej anatomiczne). Oby tak dalej ;).
Dowody z akcji: https://imgur.com/a/x8Nu4bD

Edytowane przez PoyeBunnY

Dałeś trochę mało zrzutów ekranu z miejsca zdarzenia, lecz widać na nich, że RP nie było przeciętne. Dodatkowo pracownik frakcji wypowiadał się w miły i kulturalny sposób. Pochwałę akceptuję.

795042101_KopiaRZECZNIKPRASOWY(1).png.10b08e24b3441a60be48f64a323027e6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin