Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Veeito - oskarżony przez WhiteFox.

Merpf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Veeito
    Data i godzina zdarzenia: 05.09.2021 około 1:20
    Pełen opis sytuacji: zostałem zatrzymany przez innego (z tego co pamiętam) funkcjonariusza i rozpocząłem pościg. Podczas pościgu było wyraźnie widać, że osoby prowadzące pościg widocznie patrzą na mapie gdzie ja jadę (nie wiem w jaki inny sposób mogą wiedzieć w jakim dokładnie miejscu jest osoba znajdująca się po drugiej stronie miasta) co świadcz o ich po prostu bardzo słabym zachowaniu, ale do rzeczy gdy właśnie któryś raz tak do mnie podjechali postanowiłem wyjechać na autostradę ponieważ jechałem stingerem a goniły mnie głównie merity. Zaraz po wyjeździe przestałem ich i widzieć i słyszeć ale dla pewności postanowiłem jechać cały czas prosto vmaxem aby na pewno się oddalić by ich zgubić, po około 5min musiałem nagle skończyć chwilowo rozgrywkę więc pojechałem na przecho gdzie odstawiłem pojazd poprzednio upewniając sie, że nie jedzie do mnie żaden radiowóz, jednak gdy wróciłem do gry po około dwóch godzinach okazało się że zostałem wsadzony do więzienia poprzez pid jak się potem okazało przez funkcjonariusza Veeito pomimo, że żaden radiowóz mnie nie gonił (chyba, że tak jak wcześniej byli ode mnie daleko na odległość szerokości lv i gonili blipa na mapie o czym nie miałem pojęcia)
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/gallery/ysayo0r

Edytowane przez WhiteFox.
poprawa linku

Uszanowanie Police Officer I Veeito.

Zostałeś wsadzony przez PID, ponieważ zostało mi wydane takowe polecenie od Deputy Chief'a.

41 minut temu, WhiteFox. napisał:

że żaden radiowóz mnie nie gonił

Tutaj się mylisz, cały czas znajdowałem się za Tobą. Nagranie podeślę osobie rozpatrującej skargę, ze względu na widoczny chat frakcyjny oraz aktywne głosy na kanale taktycznym. 

Nie mam nic więcej do dodania od siebie. 

Edytowane przez Veeito
Literówka.

16 minut temu, WhiteFox. napisał:

a nie mógł byś po prostu wyciszyć nagrania i zamazać czatu? ponieważ nie powiem jestem ciekawy tego nagrania

Cóż, oczekuj linka do max 30 minut.

edit: 

Edytowane przez Veeito
Dodanie nagrania.

6 minut temu, WhiteFox. napisał:

odnośnie nagranie chciałbym wiedzieć skąd znałeś moją lokację (obok giełdy) gdyż ostatni mijany przeze mnie radiowóz był mijany na autostradzie w prawym górnym rogu lv

W dodatku zostałeś kilkukrotnie "strzelony" przez fotoradar. Dodam również, że dogoniłem Cię lekko przy wjeździe na LVA (ulica przy giełdzie), stąd zauważyłem Twój pojazd.

ps. Nie musisz non-stop spamić, wystarczy edycja wiadomości...

Edytowane przez Veeito

7 minut temu, WhiteFox. napisał:

a poza tym widać, że znajdowałeś się daleko i goniłeś blipa na minimapie więc nie miałem jak cię usłyszeć i zobaczyć

jeszcze coś apropo tego chciałbym usłyszeć 

Edytowane przez WhiteFox.
jednak nie wydawało mi sie

1 minutę temu, WhiteFox. napisał:

z tego co widzę to mój pojazd zobaczyłeś dopiero na przecho

Nie posiadam pełnego nagrania z pościgu. Zauważyłem z daleka Pański pojazd, jak jeszcze znajdowałem się na autostradzie, a Pan akurat wjeżdżał zjazdem. 

Czekam na werdykt zarządu. 

1 minutę temu, WhiteFox. napisał:

oczywiście najważniejsze nie jest nagrane, ale skoro widziałeś to czemu nie poinformowałeś innych funkcjonariuszy że zjechałem tylko oni pojechali autostradą prosto?

Nie odpowiem na to pytanie, ponieważ nie wiem czy funkcjonariusze obecni na autostradzie, uczestniczyli na pościgu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin