Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Shishke aka Taishi. Wita 4life

Taishi.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich czytelników,

nazywam się Sebastian, w grudniu wybiją mi 22 lata i pochodzę z Kujaw. W związku z upadkiem jednego z największych serwerów RP zostałem zmuszony zajrzeć na społeczeństwo 4Life. 

Z MTA mam do czynienia od kilku lat, początki spędziłem właśnie na upadłym serwerze (spędzilem tam bardzo sporo godzin). Wcześniej grywałem na serwerach RP na platformie SAMP. 

Jako były członek frakcji San Andreas Medical Center oraz Nadleśnictwa (grupa RP) na upadłym serwerze postanowiłem zajrzeć tutaj, poznać serwer, spędzić tutaj trochę czasu i poznać nowych ludzi. Mam nadzieję, że poznam tutaj ciekawe osoby i spędzę z nimi trochę czasu. 

Nie ukrywam, że w niedalekiej przyszłości będę planował zasilić szeregi jednej z obecnych tu frakcji (tym razem niekoniecznie szeregi medyków). Życzcie mi powodzenia a osoby, które chcą mnie lepiej poznać zapraszam do kontaktu poprzez wiadomość prywatną.

Mam nadzieję, że zostanę tutaj jak najdłużej. Pozdrawiam gorąco.

2 godziny temu, MrSzymekPolska napisał:

miłego, uważaj na cejotów i nie pozwól się zmanipulować :DDD

To ja manipuluję innymi ;D;D

44 minuty temu, kejto napisał:

Siemanko miłej gry możesz pisac jak masz pytanie :)

Jak na razie wszystko sobie ogarnąłem poprzez forum ale zapamiętam ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin