Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika M1CH4K, oskarżony przez Piko0412

Piko0412
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Piko0412
Nick osoby oskarżonej: M1CH4K
Powód napisania skargi: Wywyższanie się na służbie.
Dowody: https://imgur.com/a/AsnZycg (jeśli dowody będą nie wyraźne mogę wysłać je przez discorda)

bb.png

Robiłem sobie RP elektryka.Po minucie od zaczęcia RP przyjechał do mnie piko0412 i zaczął mi przeszkadzać. 3 minuty później napisał że pisze skargę to ja mu na to że odholuje mu auto na pp za 10k,z tym odholowaniem to napisałem w żarcie a że odebrał to na serio to już jego problem nie mój, a z tym wyzwaniem jego to mnie zdenerwował i puściły mi hamulce i mu napisałem co chciałem.Jedyne co mogę powiedzieć w tym temacie to przepraszam. #szczerość 

Rozumiem wszystko, ale wywyższać się i pisać takie rzeczy na służbie to przesada. A po za tym wogule ci nie przeszkadzałem, stałem na poboczu i zadałem jedno pytanie. Czy to jest przeszkadzanie!? Żeby nie było później jeszcze stanąłem na parkingu. Tu się powtórzę czy to utrudnianie komuś roboty? Bez przesady są pewne granice które ty przegoniłeś...

Edytowane przez Piko0412

Przyznaje trochę mnie poniosło.Ja sb robiłem RP (pierwszy raz) pokręciłeś mi się trochę i napisałem abyś sobie jechał,odgrywałem dalej RP i nagle wyleciałeś mi z tekstem o reporcie jak tylko robiłem swoje.Wtedy się wkurzyłem i napisałem ci tamto w nerwach z tym odholowaniem.Odgrywam dalej i po 2 minutach napisałeś że zagadasz z masełko w mojej sprawie żebym wyleciał itp,wtedy to mnie naprawdę zdenerwowało i kazałem ci wiadomo co zrobić.Czasu już nie cofnę wiec tej sprawie jedyne co mogę dla ciebie zrobić to cię tylko przeprosić za moje zachowanie.Przepraszam,a co zrobi zarząd SARA w tej sprawie to nie wiem,to już ich decyzja .Nie mam już nic do powiedzenia w tym temacie. Miłego dnia/wieczoru 

Edytowane przez M1CH4K

21 godzin temu, M1CH4K napisał:

wyleciałeś mi z tekstem o reporcie jak tylko robiłem swoje.

Może robiłeś swoje ale do tego się wywyższał eś także no nie wiem pisanie "wiem więcej, spadaj" To słabe zachowanie na służbie

21 godzin temu, M1CH4K napisał:

zagadasz z masełko w mojej sprawie żebym wyleciał itp,

Moje pytanie czemu kłamiesz? Napisałem to z myślą że jak Masellko sprawdzi skargę to zostaniesz wydalony bo wydaje mi się że to bardzo nie odpowiednie zachowanie żeby reprezentować frakcje. Do tego nic nie pisałem że będę gadał z Masellko nie mam z nim kontaktu ani nic, więc nie wiem jak mam się z nim zgadać...

Edytowane przez Piko0412

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin