Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na James_Valentino - oskarżony przez Deilo

Deilo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @James_Valentino
    Data i godzina zdarzenia: 28.09.2021, godz 23:05
    Pełen opis sytuacji: Było czyszczenie DM przez SWAT, oskarżony zaczął strzelać poza DM do mojej osoby, finalnie zabijając mnie. Funkcjonariusz przeprosił od razu, lecz gdyby nie zauważył słów bezpośrednio po zabiciu mnie, że będzie skarga, by się zapewne nie przyznał.

[2021-09-28 23:06:59] [Output] : << James_Valentino [8]: a za dm bylem

[2021-09-28 23:07:04] [Output] : << James_Valentino [8]: przepraszam najmocniej, moge ci zaplacic

Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

Lokalizacja funkcjonariusza

FG9DnXv_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

Miejsce gdzie stał funkcjonariusz, oraz granica strefy DM

iE0N3Uv_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

Ja, Deilo zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Witam, z tej strony Sergeant II James_Valentino. 

Jak widać na załączonych przez Ciebie SS'ach popełniłem błąd, czego byłem świadomy od razu po zabiciu, dlatego przeprosiłem i zapytałem, czy chcesz za to jakąkolwiek zapłatę. Nie dostałem odpowiedzi, więc zapytałem drugi raz po prawie godzinie, wtedy też jej nie otrzymałem. 

[2021-09-28 23:50:59] [Output] : >> Deilo [111]: Nie damy rady sie dogadać? Przeprosiłem już, napisałem, że mogę Ci zapłacić za to...

Cytat

lecz gdyby nie zauważył słów bezpośrednio po zabiciu mnie, że będzie skarga, by się zapewne nie przyznał.

[2021-09-28 23:06:52] [Output] : Deilo [87]: James_Valentino skarga
[2021-09-28 23:06:56] [Output] : >> Deilo [87]: a za dm bylem

Myślę, że nie zdążyłbym przeczytać i napisać do Ciebie wiadomości w 4 sekundy, dlatego jest to błędne założenie. 

45 minut temu, James_Valentino napisał:

zapytałem, czy chcesz za to jakąkolwiek zapłatę.

Nie straciłem żadnych pieniędzy przez to, ty natomiast nie zyskałeś ich, więc z jakiej racji miałbyś przelewać mi pieniądze? Nie byłoby to fair wtedy z mojej strony. 

Skarga jest po to, żebyś dostrzegł swój błąd i nie przyznawał się tylko dla mnie, lecz dla zarządu frakcji, że owy błąd popełniłeś i o tym wiesz. Jeżeli funkcjonariusz będzie karany, prosiłbym zarząd frakcji SAPD o to, żeby nie karał pochopnie zawieszeniami, lecz jakimś ostrzeżeniem. Taka nauczka, żeby oskarżony, czy inni funkcjonariusze spoglądali na chat i inne obiekty na ekranie (log: "Znalazłeś/aś› się w strefie bezprawia!, pojawiający się respekt w prawym górnym rogu, czy nawet zmiana koloru wyświetlanych nazw miasta i dzielnicy), ponieważ popełniając takie "wykroczenie" zyskują przewagę nad graczami tym bardziej, że teleport na /tpdm jest wyłączony.

Pozdrawiam, @Deilo

Edytowane przez Deilo

Funkcjonariusz zostaje ostrzeżony.

Zakazuje się ostrzału w stronę graczy będących na strefie bezprawia przez funkcjonariuszy, gdy Ci są poza nią, a wcześniej gracz nie oddał w stronę funkcjonariuszy żadnego ostrzału (gdy Ci nadal byli poza DM).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin