Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Pjoteer

dominujacykornel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: akiii
Nick: krulsentino.
Nick osoby oskarżonej: @Pjoteer
Powód napisania skargi:  pomyłka w zapłacie mandatu
Data zdarzenia: 10-10
Dowody: niestety już nie mogę ich znaleźć w konsoli
Opis sytuacji: No więc był pościg i ja chciałem zapłacić mandat, wyciągnąłem z bankomatu za mało gotówki i od razu po tym zapytałem się ile miały być za mandat, niestety nie otrzymałem odpowiedzi a wzamian za to Pjoteer wpisał mi próbę oszukania policjanta (coś w tym stylu)+ 15minut w więzieniu z czego wychodzi już ponad 2h i brak możliwości zapłaty a przypominam że po prostu zapomniałem ile miałem dać za mandat i się pytałem około 3 razy, niestety bez skutku. Podkreślam również ze z bankomatu wyciągnąłem o mniej więcej 1k za mało.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/dHy3BpA

Witam, z tej strony Police Officer II Pjoteer.

Na wstępie chciałbym wspomnieć iż :

Cytat

Każda skarga powinna zostać poparta dowodami, które ewidentnie wskazują winę funkcjonariusza.

oraz :

Cytat

Twórca wątku zobowiązany jest do uzupełnienia w pełni wzoru, tj. tytuł wątku, treść wątku.

Z tego co widzę skarga nie jest napisana w poprawny sposób oraz nie przedstawiłeś żadnych dowodów które potwierdzają moją winę.

Pozdrawiam.

1 minutę temu, Pjoteer napisał:

Witam, z tej strony Police Officer II Pjoteer.

Na wstępie chciałbym wspomnieć iż :

oraz :

Z tego co widzę skarga nie jest napisana w poprawny sposób oraz nie przedstawiłeś żadnych dowodów które potwierdzają moją winę.

Pozdrawiam.

tylko pod górę byś robił jak nie sytuacja z mandatem to ciągle wypominasz a to wszystko dla tego ze wyciągnąłem troszke za mało gotówki.......

Nie jestem w stanie stwierdzić ile wyciągnąłeś gotówki, napisałeś na czacie, że wypłaciłeś pieniądze co dało mi do zrozumienia, że wypłaciłeś całą kwotę, w momencie w którym chciałem wystawić skryptem mandat otrzymałem informację, że nie posiadasz takiej kwoty przy sobie co było oszustwem za co doliczyłem 15 minut więzienia zgodnie z taryfikatorem więziennym. 

Brak zainteresowania, jednak @Pjoteer proszę następnym razem o większą cierpliwość i wyrozumiałość co do graczy, niekoniecznie gracz chciał Cię oszukać, może po prostu się pomylił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin