Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Seqqu - oskarżony przez oskarbagi

oskarbagi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Seqqu
 Data i godzina zdarzenia:  12.10.2021 23:15   
 Pełen opis sytuacji: 
Chciałem przejechać sobie na LS jakby nigdy nic, nagle patrze policja nakazuje komuś zatrzymać się przedemną, to ja nie chcąc wyprzedzać ich na interwencji jechałem grzecznie za nimi 20 km/h - 40 km/h po czym przyjechał 2 radiowóz który prowadził Seqqu, zaczął ostrzeliwać uciekiniera po czym zaczął strzelać do mnie, przebijając mi opone, ja chcąc sie dowiedzieć o co sie rozchodzi, cofnąłem do niego i napisałem [?] to on zastrzelił mnie i sobie odjechał.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

informacja o skardze w załaczniku

moja perspektywa: https://imgur.com/a/ABPW1Sj

perspektywa znajomego: https://imgur.com/yUpmXnw

Ja, oskarbagi zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

unknown.png

Edytowane przez oskarbagi

Uszanowanie, Police Officer I Seqqu.

21 godzin temu, oskarbagi napisał:

jechałem grzecznie za nimi 20 km/h - 40 km/h po czym przyjechał 2 radiowóz który prowadził Seqqu, zaczął ostrzeliwać uciekiniera po czym zaczął strzelać do mnie, przebijając mi opone, ja chcąc sie dowiedzieć o co sie rozchodzi, cofnąłem do niego i napisałem [?] to on zastrzelił mnie i sobie odjechał.

Jechałeś w kordonie z 4 minuty, przy tym dostając 4 nakazy o odłączeniu się z pościgu, nie stosowałeś się przez cały czas do poleceń, przy czym zostałeś ostrzelany.

21 godzin temu, oskarbagi napisał:

Chciałem przejechać sobie na LS jakby nigdy nic,

Jadąc cały czas za jednostką? - wspomnę jeszcze o nagraniu który posiadam od momentu twojego dołączenia do kordonu, w razie konieczności zostanie wysłany do osoby rozpatrującej skargę.

Tak dlatego ostrzelales mnie wraz z oponami, jakby korek sie zrobił i był jescze jeden gracz za mną, a i tak ostrzelales tylko mnie i zabiłeś bo sie zatrzymałem, chcąc sie dowiedzieć o co chodzi, a ty zamiast złapać uciekiniera, odwalasz takie coś śmiech na sali xD proszę o filmik jak rzekomo jadę 4 minuty, bo nie wydaje mi się żeby tak było :DD robiliście sobie przechacke po los Santos a nie interwencję policyjna, mam dowod ukazującą twoja winę z dwóch perspektyw, bo nie potrafiłeś zatrzymać go i postanowiłeś bezpodstawnie zająć sie mna bez powodu, bo tylko jechałem w tym samym kierunku, nie chciałem wam sie wtrącać w "pościgu" twoim zdaniem powinienem jechać do okoła czy o co chodzi? Jak zajechałeś drogę od przodu, a wyprzedzić was na podwójnej ciągłej, na skrzyżowaniu podczas "pościgu" (nawet tego sie tym nazwać nie da) byłoby w moim mniemaniu większym wykroczeniem niz ostrożna jazda za policja "goniącą" przestępcę, dziękuję z poważaniem :)

W dniu 14.10.2021 o 12:49, oskarbagi napisał:

robiliście sobie przechacke po los Santos a nie interwencję policyjna,
nie chciałem wam sie wtrącać w "pościgu" 

???

Nie rozumiem Cię, otrzymałeś wiele komunikatów o odłączeniu się od pościgu, ani razu się nie zastosowałeś, więc Twój pojazd został ostrzelany.

Jedynym błędem jest bezpodstawne zabicie Twojej osoby, za co funkcjonariusz otrzymuje upomnienie słowne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin