Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na MonDy. - oskarżony przez KACPERO*

vertii
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @MonDy.
    Data i godzina zdarzenia: Wczoraj, 26.10.2021, około godziny 19:46. Dzisiaj 27.10.2021, około godziny 15:32.
    Pełen opis sytuacji: Witam wczorajszego dnia wywołałem pościg na strefę DM, zostałem złapany i odsiedziałem czas, który podał mi oskarżony. Dziś po kolejnym pościgu dowiaduje się, że mam wpis który mi nie został dnia wczorajszego usunięty podczas umieszczania mojej osoby w więzieniu, tylko nadal posiadałem go w systemie MDT i musiałem po dzisiejszym pościgu go odsiedzieć. Siedziałem w więzieniu 2 godziny i 12 minut, (132 minuty). Jeśli padło by pytanie kto mnie wsadzał to dziś zostałem uwięziony przez funkcjonariusza PerkuleZ., tym razem na 160 minut, czyli 2 godziny oraz 40 minut. Zatem do niego nic nie mam bo on zrobił to co miał zrobić poprawnie, poprzez błąd oskarżonego muszę odsiedzieć teraz dodatkowe minuty w więzieniu.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Posiadam zrzuty ekranu z dokładną godziną. Wczoraj zostały zrobione bo miałem wątpliwości, czy nie posiadam żadnych wpisów, dziś się przydały, zatem wszystko można sprawdzić w logach jeśli będzie potrzebne. ---> https://imgur.com/a/ujgP222

W spoilerze większość ważniejszych logów szczegółowo opisanych.

Spoiler

Wczorajszy pościg prowadzony przez oskarżonego.
[2021-10-26 19:33:58] [Output] : * [UWAGA] Funkcjonariusz MonDy. Nakazał Ci się zatrzymać!
[2021-10-26 19:33:58] [Output] :  * (( Zanotowana prÄ™dkość to 188 km/h ))

Akcja na DM, zabiłem dwóch funkcjonariuszów, co oczywiście zostało mi doliczone.
[2021-10-26 19:40:42] [Output] : * Zabiłeś gracza DeeLayT* (respekt +8)
[2021-10-26 19:40:50] [Output] : * Zabiłeś gracza *Fachowiec* (respekt +8)

Po chwili zostałem potraktowany z tazera i złapał mnie oskarżony:
[2021-10-26 19:40:54] [Output] : Ⓘ Zostałeś złapany przez funkcjonariusza MonDy..

Na zrzutach ekranu widać za co poszedłem do więzienia i na ile, posiadałem wpis z 25.10.2021 i nie został usunięty.

Dziś PerkuleZ. napisał mi tak, podczas podliczania minut które mam odsiedzieć w więzieniu, wspomniał o 2 wpisach.
[2021-10-27 15:32:20] [Output] : * [25.10.2021] Ucieczka przed PD + wjazd DM // PO III+1 MonDy. (PerkuleZ.)

Co do podanego loga poniżej zgadzam się, było tak. Pomogłem graczowi w ucieczce. Lecz w podanym logu powyżej wszystko jest rozjaśnione. Proszę też spojrzeć, że wpis powyżej jest z dnia 25 października 2021, aby nie było nieporozumień, a zostałem umiesczony w więzieniu 26.10.2021 poprzez MonDy.
[2021-10-27 15:32:24] [Output] : * [26.10.21] Pomoc w ucieczce przed PD. // PO III DeeLayT* (PerkuleZ.)

Z dziś:

W zasadzie umieścił mnie w więzieniu Kosiarek, ale na polecenie PerkuleZa., także oni są według mnie niewinni. Powód poniżej.
[2021-10-27 15:41:33] [Output] : Ⓘ Zostałeś rozkuty przez funkcjonariusza Kosiarek.
[2021-10-27 15:41:33] [Output] : Ⓘ Powód: Brak możliwości przyjęcia mandatu, wpis w MDT, wjazd na DM
[2021-10-27 15:41:33] [Output] : Ⓘ Czas, który musisz odsiedzieć to 160 minut/y.

Ja, KACPERO* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Uszanowanie, Sergeant I MonDy. z tej strony,
Tak jak oskarżający napisał, dnia 26.10.2021 o godzinie 19.00 +/- był pościg, na którym został schwytany.

Podejrzany posiadał karę mute, także postanowiłem pominąć RP, przy tym zapomniałem sprawdzić MDT, tylko od razu przeszedłem do nadawania mandatu, także wpisa odsiedziałeś tylko raz.  Odsiedziałeś za mandat o wysokości 6160PLN = 62 minuty więzienia + 20 za wjazd na DM + 50 za zabójstwo Officera. = 132 minuty więzienia.

Rozumiem że popełniłem błąd, nie sprawdzając MDT po zatrzymaniu podejrzanego, z pewnością będę zwracał na to szczególną uwagę.

Edytowane przez MonDy.

Skargę akceptuje.
Funkcjonariusz zawinił jedynie tym, że nie sprawdził Twojej osoby w MDT. Dopuścił się zaniedbania obowiązków, w związku z czym zostaje ukarany ostrzeżeniem.

Czysto informacyjnie, nie odsiedziałeś kary za wpisy dwukrotnie, z uwagi na to, że za pierwszym razem nie zostały Ci one sprawdzone, tak jak wspomniał to funkcjonariusz.

22 godziny temu, MonDy. napisał:

(...) MDT, tylko od razu przeszedłem do nadawania mandatu, także wpisa odsiedziałeś tylko raz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin