Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Tiramisu, oskarżony przez bajaly

AkereZ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: bajaly
Nick osoby oskarżonej: Tiramisu
Powód napisania skargi: Brak odegrania RP ze strony oskarżonego, odnośnie zaciągnięcia ręcznego w pojeżdzie. Oskarżony zaczął holowac pojazd, który został przez jednego z graczy wypchany ze strefy DM. W całym zdarzeniu odnośnie nie odegrania RP, Adept Tiramisu, kiedy spytałem dlaczego nie odegrał zaciągnięcia RP, odpisał mi to co widać na ss ukazanym niżej 
Dowody: image.png.55c0f5c84a009751a4e7e93ea7291217.png

Witam z tej strony Adept Tiramisu. Jestem tu aby przedstawić swoją wersję. A więc po wywaleniu serwera na pewien okres co nastąpiło około godziny 23:20. Wszedłem na serwer i jechałem obok strefy DM przy stacji. Zobaczyłem tam porzucony samochód założyłem blokadę i czekałem, z racji iż przed chwilą wywaliło serwer to myślałem że za chwilę właściciel owego pojazdu się zjawi, jednak tak się nie stało. Podbiegł do mnie pewien cywil i powiedział że ten samochód wypchany z strefy DM. Pojazd chciałem odholować do przechowywalni pojazdów, zdjąłem blokadę na koło bo i tak było to bez różnicy i pojazd chciałem wrzucić na lawetę. W tym samym momencie podbiegł gracz bajaly i samochód zaczął odpychać. Powiedziałem mu żeby nie pchał a on bardzo się zbulwersował wytykając mi w nie miły sposób, że nie wiem co robię. Gracz bajaly został kilkukrotnie poinformowany o tym, żeby przestał pchać pojazd. Brak jakiejkolwiek reakcji spowodował, że musiałem zaciągnąć ręczny w pojeździe gdyż pojazd znajdował się coraz dalej od miejsca porzucenia. Wtedy gracz bajaly dosłownie wybuchł, zaczął się ze mnie w pewien sposób naśmiewać, mówiąc mi że jestem jakimś adepcikem, że nie wiem co robię powiedział mi wtedy że musiałem odegrać RP z zaciągania ręcznego. Poinformował mnie również wtedy on, że składa na mnie skargę dlatego próbowałem to jeszcze wyjaśnić z pewnym Adminem aczkolwiek i tak muszę się do skargi odnieść i tak. Z poważaniem Adept Tiramisu

Edytowane przez Tiramisu
Poprawienie zdania.

2 godziny temu, bajaly napisał:

Cześć!
Mam do ciebie jedno pytanie. Dlaczego nie odgrywałeś RP przy zaciąganiu ręcznego w pojeżdzie, odpowiadając mi " nie musze ".

Chciałbym cię doinformować że nie istnieje takie coś jak Role Play z zaciągania ręcznego w frakcji SARA. jakieś pytania?

10 godzin temu, bajaly napisał:

Emm, to muszę cię zmartwić, że niestety raczej jest ;(

A kim ty niby jesteś że się wywyższasz względem adepta ? We frakcji cb nie ma to skąd ty możesz wiedzieć jakie to mamy rp a jakich nie mamy.

Edytowane przez M1CH4K

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin