Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Apelacja o zdjęcie z czarnej listy KSF - GieniuU

GieniuU
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciał bym napisać tą apelacje ze względu za plagiatowanie podania do frakcji SAPD żałuję tego co się wydarzyło nie chciałem aby to tak się wszystko potoczyło chciał bym przeprosić Administratora @ThanKs. oraz zarząd frakcji SAPD @CampeQ jak i @QumiK^,^ oraz gracza @Delshi chciał bym dostać drugą szansę i chcę się poprawić. Wiem że danie drugiej szansy może być nie możliwe w moim przypadku ale chciał bym pokazać się z lepszej strony niż pokazałem się do tych czas. Mam świadomości że przez moją głupotę jakaś osoba co napisała podanie do SAPD straciła szansę na dostanie się niniejszym oświadczam iż jeżeli owa szansa zostanie mi przydzielona na pewno jej nie zmarnuje i nie powtórzę mojego błędu. 

Pozdrawiam

Szkoda mi tylko czasu, który musiałem poświęcić na to, żeby wszystko zweryfikować. Nie wiem po co szedłeś w zaparte skoro wszystkie dowody były przeciwko Tobie. Nie zostaniesz zdjęty z czarnej listy.

Edytowane przez ThanKs.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin