Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na funkcjonariusza GhostTownPL oskarżony przez Treda

Vebniu7
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @GhostTownPL
 Data i godzina zdarzenia:  2021-11-13  20.08
Pełen opis sytuacji: Gracz dał mi auto na PP ze strefy DM. Przecież to strefa bezprawia więc dlaczego moje auto zostało odholowane? Nie obowiązują tam przepisy ruchu drogowego jak na pozostałej części serwera. 
Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

Moje auto stało gdzieś tutaj mniej więcej 

5hLMobv.png

VRdHtau.png

Edytowane przez Treda

Uszanowanie z tej strony Sergeant I GhostTownPL, Pański pojazd został odholowany na Parking Policyjny podczas akcji jednostek Special Weapons and Tactics mającą na celu wywiezienia pojazdów blokujących przejazd na strefie Bezprawia, po zapoznaniu się z lokalizacjami pojazdów, które blokują przejazd zostały one przez mą osobę oraz Funkcjonariusza MFifa za zgodą dowodzącego PerkuleZ zabrane na Parking Policyjny z kwotą opłaty 2 500 PLN według taryfikatora Parkingu Policyjnego. Podaję również link do Taryfikatora Parkingu Policyjnego, gdzie istnieje zapis o pojeździe blokującym przejazd na strefie Bezprawia. Dziękuję za uwagę oczekuję odpowiedzi ze strony zarządu Frakcji.

Taryfikator Parkingu Policyjnego: 

Zdjęcie pojazdu przed zabraniem z Strefy Bezprawia: https://imgur.com/oZjjYyY

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin