Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Susekk, oskarżony przez Had3S.

Kubcio.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Had3S
Nick osoby oskarżonej: Susekk
Powód napisania skargi: Pojechałem na kuriera zauważyłem że pracownicy SARA sprawdzają opłacenie za parking więc pojechałem pod most i poszedłem do bankomatu żeby wziąć pieniądze na opłacenie parkingu ale pracownik @Susekk wziął mój pojazd i odjechał nic nie napisał i nie zaczekał chociaż paru minut.
Dowody: 1.https://www.youtube.com/watch?v=PfyUl4BPic4 2.https://www.youtube.com/watch?v=cZDNaNrNCmg

Witam.

Tak jak wspomniałeś, wraz z @Linshi kontrolowaliśmy parking płatny. W pewnym momencie zobaczyłem, że schowałeś swój pojazd i pobiegłeś w stronę rozpoczęcia pracy. Od razy podjąłem działania, rozejrzałem się za ostatnim kierowcą na odległość renderingu nicków.

Cytat

● Do 3 minut od czasu ostatniego użycia pojazdu, pracownik ma obowiązek rozejrzeć się za ostatnim kierowcą lub właścicielem pojazdu na odległość "renderingu nicków", zaznaczając że pracownik ma się znajdować centralnie obok pojazdu, który kwalifikuje się do odholowania. W przypadku gdy ostatni kierowca znajduje się w zasięgu renderingu, pracownik ma obowiązek upomnieć daną osobę oraz poprosić ją o przeparkowanie pojazdu w odpowiednie miejsce. W przypadku gdy upomnienie nie poskutkuje, pracownik ma obowiązek wykonać screen dowodowy, a następnie odholować pojazd.

Zgodnie z tym punktem taryfikatora, założyłem blokadę i odholowałem Twój pojazd na parking płatny z powodem "Pojazd nieprawidłowo zaparkowany".

Na tym zrzucie ekranu można zauważyć, że nie widać żadnego gracza w obrębie renderowania nicków. Potwierdza to również minimapa oraz twoje nagranie.

Spoiler

x2yozoe.png

Tutaj log z momentu wykonania ss'a:

Cytat

[2021-11-17 17:03:36] [Output] : Wykonano zrzut ekranu: 'E:\San Andreas\screenshots\mta-screen_2021-11-17_17-03-36.png'

Cała sytuacja nie miała by miejsca, gdybyś widząc nas napisał, że zostawiasz auto tylko na moment i idziesz wypłacić pieniądze. Mogłeś też po prostu postawić auto na parkingu płatnym, gdyż nieopłacone może stać przez 10 minut - między innymi po to, żebyś miał czas pobiec do bankomatu i wypłacić pieniądze, a nie bawić się w ukrywanie pojazdów pod mostem.

Pozdrawiam, Budowlany Susekk.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin