Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

@LOCK Baza pod organizacje potężny FAST FOOD sf

AdekUchiha
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator

Nazwa nieruchomości:  fast food
ID nieruchomości: 589
Cena za dobę: 360pln
Cena:  Oferty 400k+
SS’y:  Niżej
Sposób kontaktu:  tu
Coś od siebie:   Z racji że pisało do mnie o tego burgera z 15 osób to wystawiam xD
Dodatki 1x Szlaban 1x Helipad 1x Radio 1x Bankomat [ O drugi szlaban można xq poprosić chyba żeby przywrócił jak ktoś na organizacje chce.
Baza posiada bardzo dobrą lokalizacje, blisko na salony mecha przecho stacje i tak dalej i tak dalej no ogólnie wszędzie blisko. Bardzo ładny ogrodzony drzewkami, w okresie eventów w pobliżu bazy cieszą bardzo oko ozdoby.
Niby taki pogląd patrząc na to co się dzieje pod licytacją tamtego burgera wokół konkurencji w LV. Tu mamy cisze i spokój dużo patroli więc cj nie przyjdzie nie napadnie. 
Dobra oferta = Sell
EneK7hu.png
soo5ZjH.png

i71CGCe.gif

Edytowane przez AdekUchiha

7 minut temu, AdekUchiha napisał:

Nie mam pieniędzy 

No właśnie też nie mam i dlatego chciałem wymienić i z dopłatą. Musiałbym Bulleta sprzedać ale mam jeszcze 2 dni muta i nie mam jak pisać o sprzedanie.

Edytowane przez SzyszkaStream

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin