Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na SAPD

EffEssPee
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: EffEssPee
Frakcja: SAPD
Powód napisania skargi: Niesłuszne wtrącenie mnie do więzienia, odholowanie mojego auta na parking policyjny. 
Dowody:  

Wyjaśnienie całej sytuacji: Jechałem autem i funkcjonariusz Lejzon* nakazał mi się zatrzymać. Zatrzymałem się okazało się, że przekroczyłem prędkość. Następnie odegraliśmy rp ze podaje dokumenty itp. Później kazał pokazać zawartość bagażnika, po chwili kazał mi się położyć, ponieważ jestem "poszukiwany". Dowiedziałem się, że ja uciekłem policji w październiku, lecz nie przypominam sobie takiej sytuacji, według mnie uciekanie policji nie ma sensu, bo będzie większy mandat. W listopadzie zostałem zatrzymany przez policję za jakieś przewinienie, nie pamietam jakie. Tam funkcjonariusz sprawdzał mnie w MDT i nic nie wyszukał. Świadkiem tej sytuacji był ReQQ1910 i Gutek_PL. Również wtedy ReQQ1910 dostał wyciszenie.

Według mnie jestem nie słusznie wtrącony do więzienia, moje auto jest na parkingu policyjnym.                                                      

Proszę o pozytywne rozparzenie skargi. Dziękuje i pozdrawiam.

Edytowane przez EffEssPee

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin