Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Patrych235, oskarżony przez Piko0412

Piko0412
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Piko0412
Nick osoby oskarżonej: Patrych235
Powód napisania skargi: Nieznajomość regulaminu, zabranie samochodu z biznesu bez pozwolenia członków biznesu.
Dowody:  https://imgur.com/NuqpfJU

Parę słów ode mnie. Jak dobrze wiemy, jest biznes znany na serwerze o nazwie 4fight, każdy zajmuje miejsca przez budynkiem na parkingu biznesu i wchodzi do budynku, lecz po jakimś czasie gdy siedziałem w budynku, zobaczyłem f5 i widziałem auto na parkingu policyjnym, napisałem do Patrych235 czyli pracownika która włożył mi tam auto. Gracz mnie wyśmiał że nie wiem co jest 5. Dał mi screna gdzie auto jest źle zaparkowane lecz nie dostałem screna gdzie dostał pozwolenie od członków biznesu na zabranie auta z ich parkingu. Więc chciałbym zobaczyć dowód gdzie będzie widniało to pozwolenie z tamtego momentu. (dodam tylko że gracz nawet nie wie że to parking biznesu co widnieje na dowodzie.)

Dodam też że pracownik cały czas czy to się chwali czy co ale pisze że na 100% wygra tę skarge.

To tak zaczynając. Nie chwale sie cały czas że wygram tylko mówie że skarga jest pisana bez sensu. Ale wracając do sytuacji, aktualnie były walki na 4Fight + dostałem 2 zlecenia na auto które stoi nie poprawnie zaparkowane. Kiedy dojechałem na miejsce zobaczyłem pojazd który wziąłem na pp. Podczas wyjeżdzania z parkingu zatrzymał mnie Hinox i zapytał się w jaki sposób samochód był źle zaparkowany. Pokazałem mu jak wyglądała sytuacja a on powiedział żebym scholował pojazd na pp za 300 PLN. Pojazd blokował parking odwiedzającym aktualne wydarzenie także byłem zobowiązany żeby odholować pojazd. Tutaj dowód jak oto pojazd stał: https://imgur.com/a/kRDdlfv

59 minut temu, Patrych235 napisał:

To tak zaczynając. Nie chwale sie cały czas że wygram tylko mówie że skarga jest pisana bez sensu. Ale wracając do sytuacji, aktualnie były walki na 4Fight + dostałem 2 zlecenia na auto które stoi nie poprawnie zaparkowane. Kiedy dojechałem na miejsce zobaczyłem pojazd który wziąłem na pp. Podczas wyjeżdzania z parkingu zatrzymał mnie Hinox i zapytał się w jaki sposób samochód był źle zaparkowany. Pokazałem mu jak wyglądała sytuacja a on powiedział żebym scholował pojazd na pp za 300 PLN. Pojazd blokował parking odwiedzającym aktualne wydarzenie także byłem zobowiązany żeby odholować pojazd. Tutaj dowód jak oto pojazd stał: https://imgur.com/a/kRDdlfv

Dobra, teraz tak - musisz mieć pozwolenie od biznesu gdzie stało auto. Hinox nie jest w biznesie więc brzydko mówiąc nie ma głosu w tej sprawie. Nie wiem czemu mówisz że to nie jest parking biznesu. Nie rozumiem.

12 minut temu, Piko0412 napisał:

Dobra, teraz tak - musisz mieć pozwolenie od biznesu gdzie stało auto. Hinox nie jest w biznesie więc brzydko mówiąc nie ma głosu w tej sprawie. Nie wiem czemu mówisz że to nie jest parking biznesu. Nie rozumiem.

To tak, wiem że to jest parking biznesu, tylko wydaje mi się że moge z niego holować pojazdy ponieważ nie jest on strzeżony. Plus z tego co mi sie wydaje pojazdy BIZNESU muszę holować na przecho a pojazdy prywatne które są nieprawidłowo zaparkowane już moge.

W takim razie zgodnie z tym punktem, nie miałeś prawa odholować tego pojazdu:

● Zabrania się holowania pojazdów z terenów należących do biznesów.

Proszę o zwrotu kosztów wyjęcia pojazdu z parkingu policyjnego i zatwierdzenie poniżej potwierdzenia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin